Pretraži

NA METI OSUDA: Adel optužena za rasizam (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

U humorističkoj emisiji Saturday NIght Live iliti "Subotom uveče uživo", popularna pevačica Adel pojavila se u skeču u kom razvedene sredovečne žene propagiraju putovanje u Afriku zarad sklapanja intimnih poznanstava sa pripadnicima tamošnjih plemena. Emitovanje ovog skeča, ipak, izazvalo je lavinu osuda.



U ovom skeču Adel igra jednu od članica "Afričkog turističkog udruženja", koje razvedenim ženama sugerišu putovanje na Crni kontinent zarad uživanja u tamošnjim prirodnim lepotama. Ali, gotovo svaka "lepota" od onih koje navode ima prilično dvosmisleno značenje, odnosno, sasvim jasno upućuje na jedno, a to je seks sa afričkim muškarcima.

Zbog ovog sadržaja, Adel je momentalno bila izložena osudi onih čija su osećanja povređena ovom vrstom humora. Pominjanje "masivnog bambusa" i "duboke, duboke povezanosti" koja se "oseća u stomaku" nije se baš svima dopalo.

– Skeč uopšte nije bio loš nisu počeli komentari o crnim muškarcima. To mi je bilo malo bolesno i nisam mogao da uživam do kraja, iako obožavam Adel. Mislim da nije trebalo da učestvuje u tome – bio je jedan od prvih komentara na skeč.

Drugi je napisao: "Ne, to nije to. Ovo je nedvosmisleno vređanje."

Pevačica se nakon ovog "incidenta" nije oglasila.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz