Pretraži

NA METI HEJTERA: Dunja Jovanić se našla na meti osuda zbog poslednjeg videa (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ imfashionbabe

Dunja Jovanić je nakon završetka svog letovanja u Hurgadi napravila Reels video, koji je zamislila da bude šaljive prirode, međutim, zbog istog su je mnogi osudili. 

Naime, jutjuberka je iskoristila zvuk originalnog videa, koji je na internetu popularan već godinama, a u pitanju su srednjoškolci koji su bili prevareni dok su putovali na svoju ekskurziju. 

Ona je napravila rimejk pomenutog videa, a zbog istog su je mnogi osudili i okarakterisali kao bezobzirnu i spremnu na sve radi par lajkova. 



– Ova devojka je inače izvršila samoubistvo zbog prozivanja posle ovog klipa – bio je jedan od komentara koje je Dunja dobila, a jutjuberka je pokušala da se opravda, govereći kako su se uz ovaj klip mnogi ranije smejali, te da joj nije bila namera nikoga da uvredi. 

– Dragi ljudi, iza ovog videa nema ni trunke loše namere, niti ismevanja, ni bilo čega ružnog, kao i iza svakog drugog mog videa ili slike. Verujem da ste se pre 10 godina svi nasmejali od srca na isti taj video, i da pritom niste ništa loše pomislili. Kao ni mi dok smo ovo snimale. Ovim devojkama niko od nas nije želeo da im se desi da ih neko prevari, nasamari, ali ako ćemo da vraćamo film i gledamo koliko puta je ovaj narod bio prevaren i nasamaren (mislim na sve nas, jer nas nikada nisam ni razdvajala), onda ne bi trebalo nikada ničemu da se nasmejemo. Još jedna važna stvar – ovaj video po definiciji nije cyberbullying, ali ono što vi pišete u komentarima, jeste. Šaljem ljubav pre svega ovim devojkama, i u ime sve tri se NJIMA izvinjavam ako smo ih ovim na trenutak vratile u taj momenat, a vi shvatite kako god da želite, to nije do mene, to je do vas – napisala je ona. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz