Pretraži

„ZAMISAO MI JE BILA DA VIDITE MOJ PRIVATNI ŽIVOT“: Muđa otkrio kako je započeo poznati serijal, pa priznao na šta je najviše ponosan

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:mudja
Foto:Printscreen/Instagram:mudja

Poznati influenser Muđa na svom Instagram profilu se zahvalio svojim pratiocima, pa je otkrio zbog čega je počeo da snima serijal „Vlogmas“.

Influenser Stefan Vuksanoivć poznatiji kao Muđa jedan je od najpopularnijih jutjubera na našim prostorima. On je bio prvi naš jutjuber koji je doseago milion pratilaca. Fanovi jako vole njegov sadržaj, a on je svoju karijeru jutjubera započeo preko video igrica, kao gejmer. Iako je počelo sve preko igrica mnogi su krenuli da se interesuju i za njegov privatni život, naročito od kada je u vezi sa poznatom influenserkom Janom Dačović.

Upravo zbog tog interesovanja Muđa je krenuo da snima „Vlogmas“, seriju videa iz njegovog privatnog života, koja je ubrzo dobila veliki broj fanova. Sada Muđa započinje četvrtu sezonu snimanja ovog „serijala“, pa se tom prilikom zahvalio pratiocima na velikoj podršci i objasnio zašto je započeo snimanje.

– Hvala svima ljudi na ogromnoj podršci na vlogmasu ove godine. Ljubav za sve koji gledaju videe i uživaju u njima. Zamisao vlogmasa mi je oduvek bila da vam pokažem moje dane, bez preuveličavnja i da samo vidite moj privatni život. U četvrtoj sezoni sam to najviše i uspeo i na to sam jako ponosan. Hvala još jednom svima! – napisao je influenser.

Foto: Instagram printscreen/mudja

Neretko tema njegovih videa budu putovanja na koja često ide i to najviše sa Janom, pa je nedavno ovaj par putovao u Njujork, a tom prilikom su sa  svojim pratiocima delili svoja iskustva iz ovog prelepog grada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz