Pretraži

„Moja inspiracija dolazi iz života i bola“: Emina Jahović emotivnom porukom najavila nešto posebno, priznala kako privatni život utiče na njenu karijeru

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Emina Jahović vredno radi na novim projektima, a sada je podelila neka od svojih najdubljih osećanja sa pratiocima na društvenim mrežama.

Pored uspešne karijere pevačica koja traje više od dve decenije, Emina je poznata i po brojnim emotivnim tekstovima koje je napisala kako za sebe, tako i za druge poznate pevače sa naših prostora.

S obzirom na to da fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove pesme poznate pevačica, ona je sada otkrila da uveliko radi na njima, ali i da većinu pesama piše sama, te je progovorila o procesu pisanja tekstova, kao i u čemu najčešće pronalazi inspiraciju.

„Pisanje pesama je moj način kanalisanja emocija i misli. Što se tiče tekstova, moja inspiracija dolazi iz ljubavi, života, bola i posmatranja situacija drugih ljudi… rekao je Ed Širan. Ja smatram da je muzika pričanje priča, melodija i ritam. Sve je pošteno u ljubavi i pisanju pesama i ja sada pišem najbolje pesme koje sam napisala do sada“, priznala je ona, pa otkrila koliko je uzbuđena povodom novih projekata i da gotovo sve što radi radi zbog svoje verne publike.

„Jako sam srećna, jako uzbuđena. Tragam za autentičnošću i čvrsto verujem da samo uz pomoć nje možete stvarno pobediti, možda na duže staze, ali na čvrstim temeljima. Volim ono što radim i radim to zbog vas. Ne mogu da dočekam da vam se približim sa nečim jedinstvenim, nečim novim, to je ono što vi zaslužujete i jedan moj veliki poklon koji ćete dobiti uskoro. Volim vas sve“, napisala je pevačica uz sliku rokovnika sa natpisom „Samo nežno prema sebi“, u kom po svemu sudeći beleži svoje najskrivenije misli koje potom pretvara u tekstove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz