Pretraži

„Moram da usporim“: Oglasila se Emina Jahović nakon pretrpljene povrede, ovaj događaj shvatila je kao upozorenje (FOTO)

News
0
Photo: Milan Maricic/ATAImages

Emina Jahović je na svom Instagram storiju podelila fotografiju koja je zabrinula njene fanove i pratioce.

Poznata pevačica je najnovijom fotkom koju je podelila na svojim društvenim mrežama privukla veliku pažnju. Emina je naime podelila sliku na kojoj se može videti da joj je leva noga povređena, te da se kreće uz pomoć štaka.

– Život mi je rekao da moram da usporim – napisala je Emina.

Foto:Printscreen/Instagram:yaemina

Ova fotografija izazvala je veliko interesovanje i zabrinutost kod njenih pratioca, pa su je oni po svemu sudeći zasuli lavinom komentara, nakon čega je pevačica odlučila da se oglasi i razjasni situaciju. Ona je objasnila detalje svoje povrede, a potom otkrila koliko će joj vremena biti potrebno za oporavak.

– Danas je ovaj, prilično naivan story, izazvao dosta interesovanja, a nisam se baš nadala da ćete se toliko zainteresovati. Povredila sam ligament na levom skočnom zglobu. Povreda nije mnogo ozbiljna, ali zahteva mirovanje i negu neke 3 nedelje. Hvala vam na brizi i ljubaznosti. Volim vas – napisala je Emina i iskoristila priliku da se zahvali svima koje je njeno stanje zabrinulo.

Foto:Printscreen/Instagram:yaemina

Vest o pevačicinoj povredi stigla je samo nekoliko dana nakon njene najave novih projekta. Emina je na svojim društvenim mrežama otkrila u čemu pronalazi inspiraciju za pisanje tekstova i najavila nove pesme koji njeni verni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju već neko vreme.

S obzirom na to da nije precizirala kada će nove pesme izaći, nije poznato da li će ova povreda poremetiti njene planove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News