Pretraži

„MNOGO SAM SE MEŠAO U NJENU KARIJERU“: Henny otkrio da je imao konflikt sa Mahrinom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Mahrina je javnosti poznata kao učesnica iz IDJShow-a, ali i po njenoj vezi sa Henijem pre takmičenja.



Kako su oboje u međuvremenu izgradili uspešne karijere, te se njihoviu hitovi "vrte" na svim trending listama, on je za naše kamere otkrio i da li su razmišljali da se publici predstave kao dvojac, kao što su to nekada bili Voyage i Breskvica:

Razmišljao sam o tome, ali mislim da našoj publici nije potrebno da ima još jednog Voyage-a i Breskvicu. Ono što su oni tad uradili bilo je revolucionarno u muzici, kao prvi par koji snima kvalitetne pesme. Znao sam da je to malo usiljeno da to radim sa svojom bivšom devojkom, ona to tada nije razumela – objasnio je Henny.

Prema njegovim rečima, on bi voleo da, kada se Mahrina i on izgrade kao izvođači, ukrste glas, a otkrio je i da li bi ponovo bio u vezi sa nekim iz javnog sveta:

Bio bih, razumeće posao. Mada, loše je kada pokušavaš da zajedno sa partnerkom nešto napraviš. Svaki njen uspeh gledaš kao svoj. Tako je bilo i kada je Mahrina izbacila pesmu, ja sam na to gledao kao da sam i ja izbacio pesmu. Mnogo sam se mešao u to šta ona radi, dosta je grešila na početku i stvarno sam želeo da joj pomognem, a na kraju je ispalo kao da je ne podržavam, zbog čega je došlo do konflikta – istakao je on.

Pogledajte novo izdanje emsiije IDJHOT i saznajte šta je Henny rekao o svojim narednim projektima:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz