Pretraži

„MNOGO MI PRIJA“: Jelisaveta Orašanin progovorila o novom domu, pa otkrila detalje porodičnog života

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Jelisaveta se teška srca i na emotivan način pozdravila sa Bolonjom, ali ne krije koliko joj je drago što se vraća u rodnu zemlju, s obzirom na to da je pre Italije živela sa porodicom u Americi.



Kako je sama istakla, glumici sada kada je ovde izuzetno znači podrška porodice koji su spremni da joj pomognu u bilo kom trenutku.

Tek sam se vratila, mnogo mi prija, volim Srbiju. Radujem se jer ću imati vremena za svoje prijatelje, porodicu, posao… Više se ne brinem, sve mi sa lakoćom ide, imam podršku porodice koji uvek uskoče kada je nešto potrebno. S obzirom na to da sam ovde tek dva meseca, još ne mogu da pričam. Ne razmišljam da se selim, ali ne bežim od toga, doduše ni ne težim.

Jelisaveta i Miloš imaju dvoje dece, ćerku i sina, koji još uvek nisu u godinama kada su svesni ko su im roditelji.

 Još uvek su mali, sin ima dve i po godine, jedva izgovara reč "jabuka" a kamoli da zna ko mu je majka. Svestan je sebe i svog postojanja, ali ništa šire od toga. Doduše, Petru sam vodila u pozorište i na dečije predstave. Moram da je pohvalim, da je odgledala celu predstavu koja je trajala dva sata. Ona ima četiri godine. Podržaću ih čime god odluče da se bavi, samo da su srećni – rekla je Jelisaveta za "Kurir".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz