Pretraži

Mirka Vasiljević otkrila kakav je Vujadin kao otac: „Već im drži predavanje o momcima!“

Showbiz
0
mirka vasiljević
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Naša poznata glumica Mirka Vasiljević progovorila je o tome kakav je Vujadin kao otac, pa priznala da već nalsednicama već sada drži predavanje o momcima.

Mirka Vasiljević je već godinama u vezi sa poznatim fudbalerom Vujadinom Savićem. Njih dvoje se znaju još od detinjstva, a u vezu su uplovili u svojim ranim dvadesetima. Sada ovaj par ima četvoro prelepe dece i važe za skladnu porodicu koja živi mirnim životom i trudi se da svu pažnju usmeri na svoje naslednike.

Sada je Mirka progovorila za medije, pa otkrila kakav odnos Vujadin ima prema deci:

– Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi: “Ma ja ću raditi onako kako ja želim“! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo „ne“, to znači ne, moraju da nas slušaju… Oboje smo policajci u kući. – istakla je Mira.

Mirka Vasiljevič, Vujadin Savić
Photo: Instagram/savicvujadin

Ona je, inače, nedavno započela novi biznis, pravljenaja torti, pa je sada detaljnije objasnila o čemu se radi:

– Započela sam novi biznis.. To je nešto čega još uvek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte pune vitamina… Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća. Deca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga možete da napravite ceđeni sok. To možda izgleda jednostavno, ali nije. Potrebno je dosta truda i rada sve to oblikovati i napraviti u formi torte. Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmajmljujem osmeh – istakla je Mira u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz