Pretraži

MILOŠ BIKOVIĆ U TRCI ZA „RUSKOG OSKARA“: Glumac se oglasio povodom nominacije za prestižnu nagradu!

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković sinoć se pojavio na premijer novog filma Dragana Bjeloglića pod nazivom „Čuvari formule“, pa je tom prilikom otkrio i šta misli o nomainaciji za „Zlatnog orla“.

Poznati srpski glumac i producent Miloš Biković nominovan je za nacionalnu filmsku nagradu „Zlatni orao“, koju mnogi nazivaju „ruskim Oskarom“. Ove godine u trci za ovo priznanje našlo se 38 filomva, a naš glumac nominovan je za ulogu u filmu „Izazov“ u kojoj glumi hirurga koji mora da prođe zahtevnu obuku kako bi naučio da operiše u bestežinskom stanju.

Inače, ova drama Klima Šipeka snimana je u svemiru, što je filmu donelo dodatnu popularnost.

O ovoj nominaciji pričaju svi, a Miloš je svoj komenatar dao na sinoćnjoj premijer filma „Čuvari formule“, reditelja i Miloševog prijatelja Dragana Bjelogrlića.

Miloš, koji se na ovoj premijeri pojavio sa koleginicama  Ninom Janković i Tamarom Dragičević, u razgovoru sa novinarima rekao da jedva čeka da pogleda ovo ostvarenje i da već unapred zna da je u pitanju „nešto kvalitetno“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Takođe, ovom prilikom Miloš je prokomentarisao i to što je nominovan za „Zlatnog Orla“.

– Nagrade nisu krucijalne, ali prijatno je biti nominovan, prijatno je dobiti nagradu. Nikada ne radite zbog nagrade ali one jesu na neki način priznanje. Nemam očekivanja da ću dobiti nagradu.- rekao je Biković za Blic.

Izgleda da u životu Miloša Bikovića u zadnje vreme često stižu lepe vesti, jer je njegova devojka lepa crnogorka Ivana Malića trudna, a Biković je zbog nove životne uloge koja ga čeka srećniji nego ikad.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz