Pretraži

OGLASILA SE BIVŠA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA: Brankica na pitanje o poznatom glumcu imala kratak odgovor

Showbiz
0
Brankica Sebastijanović

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković, pored toga što su kolege i što su zajedno glumili u seriji „Samac u braku“ su takođe bili i u emotivnom odnosu, a sada se glumica oglasila povodom toga što će Miloš postat otac.

Glumica je istakla da nema pritisak oko toga kada će se ostvariti kao roditelj, kao i kako provodi slobodno vreme.

– Uopšte nisam time opterećena, kad god da se beba desi, biće dobro. Imam sreću što nisam okružena ljudima koji se za to zanimaju, moji roditelji prvi nemaju svest o tome koliko mi je godina, za njih sam još uvek u dvadesetim, i ne misle da bi trebalo da žurim.

Moj dve godine stariji brat Neven već ima troje dece, sinove Vuka (5) i Dušana (3) i ćerku Taru, rođenu u januaru, kojima se trudim da budem najbolja tetka. Slobodno vreme provodim sa njima i čini mi se da je to uvek malo, da bih mogla još. Baš sam vezana za njih.

Nakon ove izjave glumica je rekla i šta ona misli o roditeljstvu i šta je potrebno da bi bio dobar roditelj i zašto misli da ne treba žuriti sa tim pozivom.

– Živimo u veoma brzom vremenu, ljudi su poslednjih godina postali egocentričniji i sebičniji, a za roditeljstvo moraš sebi da budeš na drugom, ako ne i na petom mestu, jer su potrebe deteta najvažnije. Mnogi se, imam utisak, toga ne odriču bas lako, pa je možda poštenije sačekati dok ne budeš potpuno zreo i siguran da to želiš, pošto je dete najveća moguća odgovornost – rekla je ona i nastavila:

-To jeste tema koja je prisutna među mojim prijateljima u svakodnevnom životu, jer smo u tim nekim godinama. Dosta njih se već ostvarilo u roditeljskoj ulozi, ali ima i onih koji još nisu. Doduše, i granice su se s vremenom pomerile, pa žene rađaju i u kasnijim četrdesetim.

S obzirom na to da je bila u vezi sa poznatim glumcem Milošem Bikovićem sve je zanimlao da li mu je čestitala što će dobtit prinovu, ali ovu temu ona nije želela da komentariše.

– Ne bih odgovorila na to pitanje – uzvratila je uz osmeh za „Gloriu“.

 

Ona uglavnom svoje emotivne partnere drži dalje od očiju javnosti pa je kada je upitana o svom ljubavnom životu rekla da je zadovoljna i ispunjena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz