Pretraži

„I POČELO JE“: Trudna devojka Miloša Bikovića dočekuje praznike u najlepšem raspoloženju, novom fotografijom otkrila kako provodi vreme (FOTO)

News
0
Photo: Instagram/bikovic

Devojka Miloša Bikovića, Ivana Malić, na svom Instagram profilu nedavno je objavila fotografiju koja je mnoge obradovala.

Poznati glumac Miloš Biković već duže vreme uživa u vezi sa lepom Crnogorkom Ivanom Malić, sa kojom čeka svoje prvo dete. Vesti o njenoj trudnoći iznenadile su javnost, budući da je Ivana u tom trenutku već bila u poodmakloj trudnoći.

Čestitke su bile mnogobrojne, a malo nakon toga oni su objavili da su se i verili i to još letos. Ona je nedavno na svom Instagramu postavila fotografiju na kojoj se video verenički prsten, što je privuklo veliku pažnju, a sada je ona ponovo dobila pažnju publike svojom novom objavom.

Naime, Miloš ovih dana boravi u Švajcarskoj, a Ivana je podelila slike  na kojima se vidi da je ona spremna za praznike. Ivana se već sprema za Novu godinu, pa je nabavila ukrase za jelku, a detalj iz prazničnog šopinga podelila je na svom Instagramu:

– Iii počelo je…- napisala je Ivana u opisu slike na kojoj se vide novogodišnji ukrasi.

Fotol: Instagram printscreen/ivanamalic_

Očigledno je da praznična atmosfera već vlada u njihovom domu, te da će par upravo u takvoj atmosferi dočekati bebu, a Miloš je jednom prilikom nakon što se saznalo za trudnoću i rekao koliko je srećan zbog nove životne uloge u kojoj će se uskoro ostvariti.

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima – istakao je Biković.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News