Pretraži

Odlučila se na veliki korak: Milica Todorović drastičnim postupkom pokrenula brojne spekulacije (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial, laziclaza

Poznata pevačica Milica Todorović je iznenadila svoje fanove na društvenim mrežama najnovijim snimkom.

Milica u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti detaljima iz privatnog života koje je odlučila da podeli. Pevačica je do nedavno isticala kako je neko vreme bila bez partnera, a s obzirom da je od pojavljivanja na javnoj sceni ona uvek otvoreno govorila o svojim vezama, vest da je ponovo srećna u ljubavi došla je kao iznenađenje.

Naime, ona se nedavno na jednom prestoničkom događaju pojavila ruku pod ruku sa novim izabranikom, Lazarom Granićem, nekadašnjim manekenom koji se danas bavi tetoviranjem obrva.

Nakon što je potvrdila da je u njenom ljubavnom životu došlo do promene, Milica je sada pokazala da se odlučila i na još jednu.

Ona je naime na svom Instagram profilu objavila snimak i pokazala da se odlučila na novu tetovažu. Pevačica je tattoo majstora snimila u trenutku tetoviranja donjeg dela njene noge, a za sada Milica nije otkrivala šta je istetovirala, niti zašto se odlučila na ovaj korak, a mnogi se pitaju da li je njen novi momak povod za tetovažu.

Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Dok svi čekaju da vide šta je to pevačica istetovirala, ona je nakon ovog snimka, na svom Instagramu podelila poznate stihove pesnika Miroslava Mike Antića.

Stihovi pesme koja se zove „Pesma za nas dvoje“ govore o dvoje zaljubljenih ljudi koji se traže bez prestanka i koji se pitaju zašto se nisu sreli nikad. Ovi stihovi su takođe privukli pažnju njenih pratioca, pa se postavlja pitanje da li ih je pevačica postavila samo jer joj se dopadaju ili oni za nju imaju neko dublje značenje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz