Pretraži

SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Milan Stanković podelio fotografiju sa jednom od najznačajnijih osoba u životu (FOTO)

Showbiz
0
milan stanković
Foto: Instagram printscreen/milanstankovic

Pre izvesnog vremena pevač Milan Stanković se povukao iz javnosti, on je pre gotovo dve godine karijeru stavio na pauzu zbog raznih pritisaka i stvari sa kojima se borio i okrenuo se veri. 

Ipak, u poslednjih nekoliko meseci spekuliše se o njegovom velikom povratku sa scenu, što su njegovi fanovi dočekali sa oduševljenjem, te se nadaju njegovim novim projektima. On je takođe aktivniji i na svojim društvenim mrežama, pa je objavljivao kako svoje tako i slike mesta na kojim provodi vreme.

Pevač je sada obradovao svoje fanove jednom slikom iz detinjstva. Naime, poznato je da je pevač veoma vezan za sestru i majku, a sada smo imali priliku da vidimo neverovatnu sličnost njega i sestre.

Milan je podelio sliku sa plaže, na kojoj on i njegova sestra Nastasija sede jedno uz drugo, a mnogi su prokomentarisali koliko brat i sestra liče jedno na drugo.

milan stanković
Foto: Instagram printscreen/milanstankovic

Iako se o Nastasiji u javnosti malo zna, ona je poput starijeg brata završila srednju medicinsku školu i posvetila se ovom zanimanju, što je za pevača bila velika briga u toku pandemije korona virusa.

“ Ja sam noćima istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim, ja sam se uplašio, ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao“, rekao je tom prilikom Milan Stanković.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz