Pretraži

MESI OSTAVLJA SUPRUGU ZBOG ZGODNE NOVINARKE?! Snimak njihovog susreta uzdrmao društvene mreže (VIDEO)

Showbiz
1
MESI
Foto: Instagram printscreen/leomessi

Već neko vreme priča se o tome kako su se pojavile varnice između poznatog fudbalera Lionela Mesija i novinarke Sofije Martinez, te kako te varnice prete da unište brak slavnog fudbalera.

Tokom dodele Zlatne lopte u Parizu mnogi posmatrači primetili su poglede između fudbalske zvezde i poznate Argentinke koja je bila među retkim novinarkama koja je intervjuisala poznatog fudbalera.

Poznata novinarka tog dana je intervjuisala više poznatih ličnosti, međutim njen intervju sa Mesijem je privukao najviše pažnje. Kako su korisnici Tiktoka komentarisali, među njima je bila očigledna hemija, a mnogi su tvrdili da je više nego očigledno da su fudbaler i novinarka na pragu romanse.

„Svi muškarci su isti“ , „Antonela će doživeti isto što i Šakira“, bili su samo neki od komentara koje su pisali oni koji su primetili navodnu hemiju među njima.

Zanimljivo je da je na ovoj dodeli bila i Antonela, kao i njihovi sinovi, a novinarka je na svom Instagramu pisala da je ovogodišnja dodela bila u znaku argentinskih fudbalera.

Sofija Martinez pisala je i o tome koliko je fudbal poseban i lep sport, kao i to da legenda o Lionelu Mesiju postaje sve veća, a njeni fanovi istakli su kako je ona imala sreće što je kao tako mlada novinarka dobila priliku da intervjuiše velikog Mesija.

Ovo svakako nije bio prvi put da je Sofija intervjuisala ovog poznatog fudbalera, budući da je sa njim razgovarala i pred finale Svetskog prvenstva prošle godine u Argentini.

– Dirnuo si svakog Argentinca, to zaista mislim! – rekla mu je ona, piše sportsmanor.com.

 

@carlosfutbol04 La mirada de Messi a Sofi Martínez #sofimartinez #leomessi #messiballondor2023 ♬ Día De Suerte – Live At Palacio De Los Deportes, México/2011 – Alejandra Guzmán & Moderatto

Ona je taj intervju uradila za BBC Sport, pa je rekla kako je to za nju bio čaroban momenat. Ona se pohvalila rekavši da je „obraćao pažnju na nju“, pa mu je obećala da a će tetovirati ako Argentina pobedi u finalu, što je tim ove zemlje i uradio.

Nakon ovog intervjua su počele priče da su se oni gledali na „čudan“ način. Nešto ranije ove godine krenuli su i komentari da je Antonle ljubomorna na Sofiju, što je novinarka oštro demantovala.

– Ne znam odakle to dolazi. Stvari su skroz drugačije, jednom sam razgovaralas Antonelom i jako joj se divim zbog toga kako se nosi s ludilom koje je oko nje, zbog porodicu koju imaju, a koju ja volim, i zaista treba naglasiti kako se bori sa svime na odmeren način – pisao je sportskeeda.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz