Pretraži

MENE NE ZANIMA GDE JE ONA! Darko Lazić otkrio u kakvom je odnosu sa Anom Sević (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/TV1 HD

Nakon stravične nesreće koju je doživeo Darko Lazić je rešio da promeni svoj život pa se tako nedavno i zvanično razveo od Ane Sević.

——————– Sponsored ——————–


Darko je nedavno izbacio i novi spot za pesmu "Majko" za koju su pojedini mediji pisali da je posvećena upravo Ani. On je rešio da stane na put ovim glasinama i za IDJTV otkrije u kakvom je zaista odnosu sa bivšom suprugom.

– Ana i ja smo trebali i ranije da se razvedemo, ali smo to nekako držali olako, iz milion razloga. Ali ona je sada u ozbiljnoj vezi kao i ja i red je bio da stavimo tačku na to.



Takođe je otkrio da jedini razlog zbog čega i dalje komuniciraju njihova ćerka Lorena:

– Mene ne zanima gde je ona, šta radi niti nju zanima… Naša glavna tema je Lorena, i zbog nje dobro komuniciramo. 

Darko je nakon saobraćajne nesreće, od koje se još nije u potpunosti oporavio rešio da promeni svoj život. U tome mu veliku podršku pruža trudna verenica Marina sa kojom uskoro planira venčanje.

Budući da Darko i Marina očekuju sina, pevač je otkrio kako će ga vaspitati:

– Sina ću savetovati da ne bude kao ja. Trudiću se da ne ponovi neke moje greške i da ne čini gluposti koje sam ja činio. 

Darko Lazić se nedavno vratio na muzičku scenu s novim spotom na IDJVideos.TV jutjub kanalu u kome se vidi scena gde pevač sa štapom odlazi od mesta nesreće, ostavljajući sav bol iza sebe. Jasno je da je pesma inspirisana tim tragičnim događajem, a ukoliko još niste, spot možete da pogledate ovde:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz