Pretraži

MC STOJAN POSTAJE TATA?! Popularni izvođač zaintrigirao objavom, mnogi se pitaju ko je njegova izabranica (VIDEO)

Showbiz
0
mc stojan
Photo: Instagram/mc_stojan

MC Stojan zaintrigirao je sve novim snimkom na društvenim mrežama.

O privatnom životu popularnog izvođača ne zna se puno, a do sada se uglavnom spekulisalo o njegovim izabranicama, a gotovo sve spekulacije je Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan izbegavao da potvrdi ili demantuje.

Početkom jula prošle godine mediji su preneli vest da je pevač u vezi sa glumicom Oljom Lević. S obzirom na to da i ova perspektivna glumica, kao i Marko, vešto krije svoj privatni život od javnosti, potvrda nije stigla ni sa njene, kao ni sa njegove strane. Međutim, brojni izvori su u tom trenutku tvrdili da ovaj par uživa u ljubavi, te da se Stojan našao i na njenoj proslavi rođendana.

Sada, mesecima kasnije, popularni izvođač je naveo svoje brojne pratioce da se zapitaju da li će se konačno ostvariti u ulozi oca, odnosno da li je njegova izabranica u drugom stanju.

On je najpre podelio snimak kako uživa u pesmi „Uska haljina“ koju je prepevala njegova koleginica Barbara Bobak i zatražio joj da uradi spot za ovu numeru, a potom je uz istu pesmu snimio novi TikTok i opisom iznenadio mnoge.

„Uz ovu pesmu sam napravio malog Stojketa“, napisao je on na samom klipu, a potom dodao „Ko hoće da čestita, neka čestita“.

@mcstojan_14 Ko hoće da čestita neka čestita 🥶 #fy #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #mcstojan #barbarabobak ♬ original sound – Priηčipesα

Na pomenutom klipu su usledile brojne čestitke njegovih fanova, ali i onih koji su se zapitali da li je ovo istina ili se MC Stojan samo našalio.

Sam video broji preko pola miliona pregleda i više od 20 hiljada lajkova, a u komentarima su se pored čestitki mnogi zapitali da li je MC Stojan u vezi sa Oljom, kao i da li je upravo popularna glumica u drugom stanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz