Pretraži

MC Stojan je završio težak fakultet koji nema veze sa muzikom: Evo čime bi se pevač bavio da „ne ređa hitove“

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper MC Stojan osim mnogobrojnim hitovima koji oduševljavaju fanove može se pohvaliti i diplomom teškog fakulteta.

Poznati pevač MC Stojan je u poslednje vreme bio jedna od glavnih tema medija i to zbog svoje veze sa 22 godine mlađom koleginicom Zoranom Mićanović.

Njih dvoje su kratak period oduševljavali fanove zajedničkim objavama, a sve su iznenadili i zajedničkim duetom koji je postao pravi hit.

Premda je njihova veza okončana nakon nešto više od mesec dana, ipak je privukla veliku pažnju javnosti koja i dalje prati razvoj događaja u odnosu ova dva izvođača.

Photo: M.M./ATAImages

Premda se MC Stojan oduvek trudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ipak su s vremena na vreme pevača povezivali sa poznatim damama, a ponekad se dešavalo i da na površinu isplivaju pojedini detalji vezani za njegov privatni život.

Tako jedna informacija vezana za poznatog repera koja je malo kome poznata jeste da je on završio težak fakultet koji nema nikakve veze sa onim čime se danas bavi.

Naime, izvođač čiji spotovi i pesme danas broje višemilionske preglede na muzičkim platformama je svojevremeno bio student Ekonomskog fakulteta.

Rođen u Lučanima, on je od detinjstva maštao da postane poznat i da se bavi muzikom, a prvu pesmu „VII 2 je mafija“ je napisao još u osnovnoj školi.

Ipak, nakon srednje škole nije se odmah upustio u muzičke vode već je upisao Ekonomski fakultet, što ga je učinilo jednim od retkih pevača sa estrade koji može da se pohvali fakultetskom diplomom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz