Pretraži

Luna Đogani otkrila koja knjiga ju je oduševila: „Od malena sam luda za njom“

Showbiz
2
Foto:Printscreen/Instagram:luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani se na svom Instagram profilu pohvalila fanovima poklonom koji je dobila, pa otkrila koja knjiga ju je oduševila.

Luna je poznata kao neko ko ima raznovrsna zanimanja – znamo je kao pevačicu, influenserku, čak je jednom prilikom istakla da bi se u budućnosti bavila glumom, a sada je pokazala još jednu svoju opseseiju.

Naime, ona je od prijatelja dobila knjigu o kojoj već neko vreme bruji svet, a reč je o memoarima Brtitni Spirs koji nose naziv „Žena u meni“, pa se odmah pohvalila svojim pratiocima na Instagarmu, ističući kako ju je taj poklon jako oduševio.

– Queen I love you – napisala je Luna, označivši Britni, pa se nakon toga zahvalila prijatelju od koga je dobila poklon:

  • Hvala Ciki Riki moj.
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Nakon ovoga Luna je objavila još nekoliko priča gde je pokazala ovu knjigu, a u opisu jedne je stavila:

– Od malena luda za njom, moja kraljica.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Inače, ovi memoari su izašli u oktobru prošle godine, a tek nedavno su prevedeni na srpski jezik. Malo nakon što je knjiga objavljena privukla je veliku pažnju publike i kritike i postala jako čitana. U njoj Britni ispoveda trenutke iz svog privatnog života, pa govori o  abortusu koji je izvršila nakon što je u 19. godini zatrudnela sa svojim tadašnjim dečkom pevačem Džastinom Timberlejkom, zatim o tome kako ju je on ostavio zbog SMS poruke, a potom i kako se odrekla slobode zarad sinova.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz