Pretraži

Marina Visković fotkama u bikiniju zapalila mreže: Pevačica uživa na luksuznoj destinaciji, a evo ko joj pravi društvo (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Poznata pevačica Marina Visković fotografijama u bikiniju koje je uslikala na poznatoj lokaciji usijala je društvene mreže, a komentari ne prestaju da se nižu.

Od kada se pojavila na našoj javnoj sceni Marina Visković važi za jednu od najatraktivnijih pevačica i osim svojim glasom veliku pažnju privlači i svojim izgledom.

Popularna pevačica neretko objavljuje fotografije sa treninga na kojima je redovna, a sport kom je naročito privržena je boks. Naporni treninzi i briga o ishrani svakako su vidljivi na njenom telu, a ona neretko pokazuje i rezultate posvećenosti zdravom životu, pa atraktivnim fotografijama privlači veliku pažnju fanova.

Sada se ona po prvi put nakon tri nedelje oglasila na društvenim mrežama i to objavama sa poznate lokacije. Naime, pevačica je spakovala kofere i otputovala u Monte Karlo, gde uživa zajedno sa svojim prijateljicama.


Nije teško primetiti da je ceo odmor u luksuznom stilu, a ono što je najviše pažnje privuklo jesu pevačicine provokativne fotografije u bikiniju koje nikoga nisu ostavile ravnodušnima.

Naime, ona je pozirala sa nekoliko različitih kombinacija, a ono što je primetno na svakoj fotografiji jeste njena izvajana figura i obline na kojima bi joj mnogi pozavideli.

„Sijaš kao Monte Carlo“, „Najlepša devojka na svetu“, „Ti si vatra“, „Top si lepoto“, „Prelepa„, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod njenih fotografija koje su velikom brzinom dobile mnoštvo sviđanja.

 

Podsetimo, pevačica je pre nekog vremena sve iznenadila pokazavši sebe bez šminke i bez ijednog filtera, te istakla da ponekad i sama zaboravi kako izgleda. Ova njena fotografija naišla je na brojne pozitivne komentare onih koji su Marinu hvalili i u ovom izdanju, a ona je najnovijim fotkama pokazala zašto već gotovo punu deceniju mami uzdahe muškaraca.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz