Pretraži

OSTVARIĆE SE U OVOJ ULOZI PO DRUGI PUT: Marijana Mićić podelila lepe vesti

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/micicmarijana

Marijana je sa svojim suprugom Milošem dobila ćerku Anu, a po svemu sudeći glumica je sada ponovo u drugom stanju, te će par uskoro dobiti još jedno dete.



Kako prenosi "Story", Marijana i Miloš će postati roditelji po drugi put u oktobru i ponovo očekuju devojčicu.

Marijana i njen izabranik nedavno su proslavili osam godine veze, koja je započela sasvim slučajno, a potom se pretvorila u letu emotivnu priču.

Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je "u glavi tačan" za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem – rekla je glumica o njihovom odnosu.

Poznato je da Marijana nije želela mnogo da govori o prvoj trudnoći, te se do petog meseca nije znalo da par očekuje bebu. Nakon trudnoće Marijana se otvorila o celom iskustvu, ali i borbi sa kilogramima.

Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je? – otkrila je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz