Pretraži

„ZNALA SAM DA ĆE NA BALKANU BITI DOČEKANO MEGALOMANSKI“: Marija Šerifović prvi put pred kamerama progovorila o sinu!

Showbiz
1
marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Pevačica Marija Šerifović je za reprizu Nove godine nastupala u Budvi, pa je tom prilikom za medije prvi put pričala o svom sinu Mariu, otkrivši tom prilikom kako je proteklo njegovo upoznavanje sa dekom.

Ona je nedavno preko surogat majke dobila sina Maria, što je iznenadilo mnoge. Nakon tri godine pevačica je ušla u proces surogat majčinstva u Americi, gde je na kraju i ostvarila svoju želju.

Marija je sina dobila u Los Anđelesu, pa su se nakon nekoliko dana prebacili u Beograd, a sada je pevačica po prvi put za medije progovorila o svom nasledniku.

Marija je pred okupljenim predstavnicima medija pred nastup u Budvi prvo istakla kako je suludo da uopšte komentariše prethodnu godinu.

– Jesam, bilo bi suludo da uradim rekapitulaciju prošle godine budući da imamo u vidu šta se desilo u decembru. Sve naspram toga, sa emotivnog aspekta je manje važno, ali su se dogodile i poslovno jako lepe stvari.

Kako je pevačici ovo prvo dete mnoge je zanimalo kako se ona snašla u ulozi majke.

– Tako mi je prijalo što sam se sinoć naspavala. To su prvih šest spojenih sati u 29 dana – rekla je ona za domaće medije, pa otkrila kako je mali Mario:

– Predivno, nisam negde još uvek odlučila da li ću preterano u javnosti o tome pričati, ali uglavnom jedan fantastično nasmejani dečak – istakla je ona.

Ono što svi znaju jeste da Marija ima psa kog redovno pokazuje na društvenim mrežama i za kog je jako vezana, pa se postavilo pitanje, kako je on dočekao malog Maria.

– Pa bilo je malo ljubomore, ali dobro… Kontaktirala sam ljude koji rade na tome kako je najbolje upoznati bebu i kućne ljubimce, tako da je nakon dva-tri dana Hak kul.

Ona je takođe otkrila i ko joj najviše pomaže da dobro odigra ovu novu ulogu.

– U startu smo bile tu samo Verica i ja, jer sam ja donela odluku da naprosto sve svoje slobodno vreme provodim sa njim, što naravno znači da će s vremena na vreme uletati i neka druga pomoć kada moram da radim svoj posao – istakla je ona.

Rođenje detete preko surogat majke propraćeno je mnogobrojnim čestitkama, ali je izazvalo i dosta komentara, koje je Marija, kako i sama kaže, očekivala.

– Mnogo njih mi je čestitalo, i ja sam znala da će na Balkanu to biti dočekano megalomanski, što me nije preterano zanimalo. Uglavnom svim dobronamernim ljudima, inteligentnim stvorenjima hvala na prelepim čestitkama – poručila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Pevačica je potom otkrila i kako je proteko susret Maria i deke:

– Bilo je dosta emotivno – rekla je ona za „Telegraf“.

Nakon priče o sinu, Marija je svima poželela sve najlepše u Novoj godini!

– Pa svima nama, danas, u ovo neko nedoba treba što više ljudskosti, strpljenja, ljubavi, zdravlja, tako da je to ono što želim svima. – istakla je ona za pomenute medije.

Marija je i na Instagramu iskazala zahvalnost za prethodnu godinu. U opisu slike njenog naslednika istakla je kako joj je prošla prethodna godina, pa je i tu svima poželela lepe želje za narednu godinu.

– Ja ne znam kako i odakle da pocnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine!? Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan zivot…I na sve to neverovatna kolicina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći –> BOŽE HVALA TI. Hvala ti na ovim malenim rukicama – napisala je ona pa dodala:

– Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju, jer je konačno sve došlo na svoje mesto – istakla je ona, pa su usledile želje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Hm, šta vama da poželim ??? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najvise HRABROSTI!
E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je  – završila je pevačica uz nazdravljanje.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz