Pretraži

„U STRAVIČNOM SAM STRESU“: Marija Šerifović pokazala kako je izgledao put do Beograda sa malim Mariom (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Marija Serifovic

Pevačica Marija Šerifović napokon je sa sinom Mariom stigla u Beograd iz Los Anđelesa gde je rođen, pa je sa fanovima podelila kako je izgledao put do prestonice Srbije.

Marija Šerifović pre nekoliko dana je preko surogat majke dobila sina Maria, a vest o rođenju deteta je iznedaila sve. Ona je dugo želela da se ostvari u ulozi roditelja, a sada joj se konačno ovaj san i ostvario.

Pevačica je sina dobila u Los Anđelesu, a sada je došao trenutak da mali Mario dođe kući u Beograd. Ipak, put od Los Anđelesa do Beograda nije baš tako kratak, a novopečena mama je konstantno bila uz sina, pa je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila kako je izgledao put do Beograda.

– Danas je 21. decembar i ja zajedno sa Super Mariom kreće za Beograd. Nikada nisam spavala ovih dvadesetak dana. U stravičnom sam stresu zbog ovog puta. Gospodin Mario prvi put putuje i ja prvi put putujem pod stresom. On je od kuće, do malopre spavao, i bravo, care. Sada je krkao malo mleka. Nadamo se da će sve i nadalje biti kako treba – rekla je ona na početku.

Marija je i sama priznala da joj je bilo stresno da prvi put putuje sa bebom, ali sreća pa je njena mjaka, Verica konstantno bila uz nju i pružala joj podršku i pomoć.

– Za sad smo lagano, iako tvrdim da je ovo najstresniji dan u mom životu. Baba i ja smo se dogovorile, prvo jede baba, a posle ću da jedem ja. Moraš sad da mi daš dete dok ja jedem.

Baka Verica je konstantno tepala unuku, pa nije želela da ga preda Mariji.

– Ne, ja tebi njega ne dajem. Mogu da ga držim i da jedem, ženo. Ostavi me na miru. Vidiš kako mu je lepo. Pile bajkino. Nemoj majko da me diraš, molim te – pričala mu je.

– Ja nisam spavala ni jedan jedini minut. Junior je spavao, jeo je do sada tri puta. Trenutno je baba na snazi. Uglavnom, jedno lagano putovanje. Tako da, sine, hvala – ispričala je Marija.

Podsetimo se, Marij se dan pre puta obratila rodbini, pa ih obavestila da narednog dana od 10h slobodno mogu da dođu da upoznaju njenog naslednika.

– E pa babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi, poklone primamo od sutra od 10:00h! – našalila se tada Marija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz