Pretraži

„POSLE LJUBAVNE VEZE POSTALA SAM DEPRESIVNA“: Sanja Vučić progovorila o privatnom životu, otkrila sve o UNUTRAŠNJIM BORBAMA

Showbiz
0
SANJA VUČIĆ
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Pevačica Sanja Vučić iako uspešno gradi svoju muzičku karijeru, nekoliko puta se susretala sa osudom javnosti na račun svog izgleda. Sanja je tada otkrila da se već neko vreme bori sa Hašimoto virusom, odnosno da ima probleme sa štitnom žlezdom.

Pevačica je sada otkrila da je tokom života često prolazila kroz depresivne faze, sve dok nije saznala da ima zdravstveni problem.

Konstantno sam osećala prisutnost neke sveobuhvatne tuge koja je bila neobjašnjiva niti je imala bilo kakvog povoda“, iskreno je rekla Sanja.

Kako je navela, ona je tada ušla u vezu koja joj nije ništa dobro donela, te je upala u još veću depresiju, nakon čega je odlučila da potraži stručnu pomoć.

Posle godinu dana te veze koja je bila isto u neku ruku kobna po mene i malo je rečeno turbulentna, počela sam da ispoljavam naznake depresivnog ponašanja. Kada je već došlo do trenutka da ne mogu da nađem u sebi snagu da živim, potražila sam stručnu pomoć“, iskreno je rekla pevačica, piše „Blic“.

Iako nije često iznosila stvari o porodici, osim toga da joj je i majka u muzičkim vodama, Sanja je sada po prvi put otkrila do sada nepoznate detalje o roditeljima.

Nažalost otac mi je preminuo pre par godina“, rekla je Sanja za „Blic“.

Pevačica ne krije da joj je tokom odrastanja najviše značila podrška majke uz koju je uspela da prebrodi sve teške trenutke.

Mama je bila i otac i majka u dosta navrata. Majka je uvek bila majka, nikada mi nije bila drugarica“, istakla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz