Pretraži

„30.000 evra za jednu zabavu je apsurdno“ Madona iskeširala vrtoglavu sumu novca za rođendan, a odabir lokacije razbesneo ljubitelje kulturnih spomenika

Showbiz
0
madona
Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pop ikona, Madona šokirala je fanove kada je za proslavu svog rođendana odabrala kulturni spomenik, a za ovu želju je izdvojila 30.000 evra.

Madona važi za jednu od osoba koja je veliki poštovalac umetnosti, a ona je ujedno i promenila modernu kulturu u javnom svetu. Njen autentičan izraz i jedinstven stil od samog pojavljivanja na javnoj sceni odvajali su je od ostalih i činili je jedinstvenom.

I premda je mnogobrojni fanove vole upravo zbog toga, njena autentičnost nekada zna da ode predaleko, pa umesto divljenja izazove i veliki broj negativnih kritika.

Naime, upravo veliki broj negativnih kritika pevačica je dobila nakon što je u javnost procurela vest o tome na koji način kraljica popa planira da proslavi svoj rođendan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)


Naime, ona će 16. avgusta proslaviti svoj 66. rođendan, a kako prenosi „Mirror“, proslavu će organizovati u drevnim ruševinama Pompeja.

Kako navodi „Mirror“ zabavi će prisustvovati 500 osoba, a svi će oni uživati u amfiteatru Teatro Grande.

Događaj još uvek nije potvrđen od strane dvorane, ali je gradonačelnik Pompeja rekao da „su spremni da požele dobrodošlicu pevačici“.

Ipak, uprkos rečima gradonačelnika, kao i njegovom oduševljenju Italijani i nisu baš ostali oduševljeni ovom vešću. Naime, oni su prvenstveno ljuti što je ona za proslavu rođendana odabrala staro pozorište kada može „normlano da slavi na nekoj plaži“, ali takođe i ističu apsurdnost izdvajanja 30.000 evra za jedan rođendan.

„30.000 eura je apsurdno. To je kao da poklanjate Pompeje“, rekao je Kampisi, glavni advokat udruženja za baštinu Italia Nostra.

Rozana Karijeri, predsednica kulturnog udruženja „Mi Rikonoši”, je rekla da italijanski kulturni spomenici ne bi trebalo da se koriste kao „scenske kulise” za ekskluzivne događaje slavnih.

Podsetimo se, Madona se nedavno takođe pronašla u centru interesovanja javnosti zbog svojih postupaka. Naime, ona je mnogobrojne fanove šokirala nizom provokativnih fotografija koje je objavila na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Vruća zabava u letnje doba,“ napisala je kratko pored objave, a na prvih nekoliko fotografija pokazala je svoje skupocene dijamantske ogrlice uz koje je iskombinovala providnu majicu.

Međutim, kasnije joj je majica, kako se čini, zasmetala pa je odlučila da je skine.

Svoje je gole grudi pokrila je samo svojom kosom, a kasnije je u toplesu pozirala sa nepoznatim muškarcem. Sedeli su na krevetu, a on se „sakrio“ iza pevačice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz