Pretraži

Madona otkrila nove detalje teške borbe, tvrdi da je bila blizu smrti: „Bog me je pitao da li želim da pođem sa njim“

Showbiz
0
Madona
Foto:Printscreen/Instagram:madonna

Pop diva Madona otkrila je detalje svoje borbe sa bolešću sa kojom se suočila tokom prethodne godine, pa je priznala koja je bila prva reč koju je izgovorila nakon što je izašla iz kome.

Madona je u junu prethodne godine pronađena onesvešćena u svom domu nakon čega je završila u bolnici, na intezivnoj nezi. Pevačici je pozlilo dok je vežbala za svoju predstojeću turneju, a ova vest je uplašila i uznemirila njene mnogobrojne fanove.

Kako se kasnije utvrdilo, Madona je imala tešku bakterijsku inefekciju. Iako su se svi radovali predstojećoj turneji, ona je ipak morala da je odloži kako bi se oporavila, a o ovoj temi dugo se pričalo i pisalo.

Pevačica je sada podelila nove detalje te borbe.

Madona
Foto: Instagram printscreen/madonna

Naime, ona se prilikom svog poslednjeg nastupa obratila publici, pa istakla:

„Ovoga leta imala sam iznenađenje. Zovem ga iskustvo blisko smrti. Da, ne šalim se. Bilo je veoma strašno. Zaista, četiri dana sam bila u indukovanoj komi, ali kada sam se probudila prva reč koju sam rekla je bila „Ne„, rekao mi je moj asistent „, istakla je ona pa nastavila:

„Prilično sam sigurna da me je Bog pitao da li želim da pođem s njim, a ja sam rekla: ‘Ne, ne’“ – istakla je pevačica.

Svoju borbu s bolesti, zbog koje je četiri dana provela u komi, opisala je kao „zastrašujuću“ i dodala da nije imala snage da hoda, piše Skaj njuz.

Madona se zahvalila svom doktoru, Dejvidu Agusu, koga je, kako tvrdi, svakodnevno pitala kada će se ponovo osećati normalno.
Savet doktora je, kaže Madona, bio da izađe na sunce i da će uz pomoć vitamina D, njeni bubrezi nastaviti da rade.

„Bilo je čudno osećati se kao da nemaš kontrolu. Moja lekcija je bila da naučim da pustim da stvari idu svojim tokom“, dodala je Madona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz