Pretraži

„NEMOJTE DA TERATE ŽENE DA ĆUTE“: Luna Đogani podržala mladu mamu, pa oštro odgovorila na KRITIKE (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka Luna Đogani ponosna je mama dve devojčice Mije i Lane. 

Luna je prvu ćerku sa suprugom Markom Miljkovićem dobila 2021. godine, a drugu naslednicu Lanu dobili su pre mesec dana. Evidentno je da influenserka uživa u ulozi majke, a više puta je isticala da su joj ćerkice prioritet, kao i da je u potpunosti posvećena njima.

Luna je i svoju karijeru pevačice stavila na čekanje, a svoj sadržaj na društvenim mrežama je u potpunosti bazirala na kontentu za mlade mame, te neretko sa njima razmenjuje iskustva i deli savete.

Ona je sada na svom Instagram storiju podelila jednu mamu sa TikToka koja je odgovorila na negativan komentar. Naime njoj je neko napisao da „previše drami“ oko svoje ćerkice, kao i da je nečiji lični izbor da li će imati decu.

Ova tema pogodila je Lunu, pa je uputila vrlo oštru poruku svima koji imaju ovakav stav prema novopečenim mamama.

„Kraljica. To što se snimamo i „kukamo“ ne znači da ih nismo želeli i da nam je daleko bilo teško! Nekad je lakše da čovek podeli svoje izazovne situacije! Nemojte da terate žene da ćute i da ne mogu da iskažu svoja osećanja!!! Zato danas i imamo previše depresivnih mama. Zato što im branite da iskažu šta žele! Smarači“, bila je oštra influenserka.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz