Pretraži

„TREBA DA PROĐE NEKO VREME“: Luna Đogani otkrila kako se oporavlja nakon porođaja, pa pokazala figuru posle tri nedelje (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani pre tri nedelje postala je ponosna mama još jedne devojčice, kojoj su ona i njen suprug dali ime Lana.

Luna gotovo svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli detalje njihove nove rutine, kao i kako se slažu njihova prva ćerka Mija i beba Lana.

Vrlo brzo nakon porođaja, influenserka je otkrila da se aktivno trudi da se vrati na staru kilažu koju je imala još pre prvog porođaja i koja je za nju bila idealna. Ona je otpočela proces mršavljenja, te je svojim pratiocima nekoliko puta pokazivala svoju jutarnju rutinu i deo ishrane.

S obzirom na to da se brine o dva mala deteta, Luna još nije stigla da se posveti treninzima, ali kako je navela i to planira u skorijoj budućnosti.

Ona je sada na svom Instagramu iskreno progovorila o svom izgledu, otkrila koliko ima kila i kako joj se odvija oporavak nakon drugog carskog reza.

„Što se tiče mog izgleda, dosta vas me pita kako izgledam sad, koliko kila imam. Radim na tome, održavam koliko mogu, pazim šta jedem, ne izgladnjujem se. Evo, ovo je realno stanje. Stomačić još postoji, zato što je carski rez, prosto takav je proces. Treba da prođe neko vreme da to splasne, tu je rana. Ali ja sam zadovoljna, imam 72 kile posle tačno tri nedelje, imala sam 83 kada sam bila trudna. Tako da zadovoljna sam, proces je takav da mora samo da splasne, ne žurim nigde, ovo je zaista realno, bez bilo kakvih fotošopova i filtera“, rekla je Luna.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz