Pretraži

„Imam dosta muških prijatelja“: Luna Đogani priznala šta misli o muško-ženskim prijateljstvima, pa progovorila o novom projektu

Showbiz
0

Naša poznata influenserka Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković snimali su live na svom Jutjub kanalu gde su se osvrnuli na svoju novu emisiju.

Oni su se uživo uključili preko svog Jutjub kanala pa su odgovarali na pitanja svojih pratilaca, a Luna je tom prilikom otkrila šta misli o muško-ženskim prijateljstvima.

– Muško ženska prijateljstva stvarnost ili mit? – bilo je jedno pitanje, na šta je ona odgovorila:

– Stvarnost što se mene tiče, imam dosta muških prijatelja jako su mi bliski, puno se družimo tako da je to tako stvarno. Zavisi sa kim, ali ja verujem.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Pored ovoga, oni su najvše pažnje posvetili utscima o njihovoj novoj emsiji. Naime, Luna i Marko su odlučili da se upuste u novi poslovni projekat i započnu emisiju pod nazivom „Bunker“ u sklopu svog kanala. Ova emisija će biti slična podkastu, te će se kao gosti u njoj naći njihovi prijatelji, porodica, ali i poznate ličnosti.

Oni su u odlučili da naprave nešto drugačije, pa je gost u prvoj emsiji bio upravo Marko, a nakon što je prva epizoda dobro prošla, Marko je sada odlučio da objasni svojim fanovima nešto više vezano za emisiju, pa je otkrio kada je najbolje vreme za postavljanje klipova, kao i kakvi će gosti biti u narednim emisijama.

Luna i Marko su uglavnom dobili pozitivne komentare vezane za emsiju u  čijoj je prvoj epizodi Luna pričala o momentu kada je počela da prolazi kroz traumu kada je jednom prilikom pronašla Marka onesvešćenog na podu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz