Pretraži

Luna Đogani i Marko Miljković zapalili Tiktok: Poznati par se snimio uz hit pesmu, pa objavom prikupili hiljade lajkova (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
marko miljković, luna đogani

Poznati influens par Marko Miljković i Luna Đogani jednom objavom na Tiktoku su  nasmejali mnogobrojne pratioce i naišli na veliki broj pozitivnih komentara.

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u skladnom braku još od 2021. godine, a njihova ljubav traje još od 2019. godine.

Par se upoznao u jednom rijaliti programu, nakon čega su otpočeli zajednički život, a nakon što je influenserka ostala u drugom stanju, oni su odlučili i da ozvaniče svoju ljubav.

Luna i Marko su početkom ove godine obeležili i pet godina od ulaska u vezu, što je Luna podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama najpre uz sliku sa žurke na kojoj su se smuvali, a potom i emotivnim video snimkom koji su napravili sa dve ćerkice.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Osim na ljubavnom planu njihov život se razvija i na poslovnom planu, pa je poznati par nedavno pokrenuo novi projekat pod nazivom „Bunker“ u sklopu svog kanala. Sadržaj koji oni „izbacuju“ svake nedelje oduševljava mnoge, a par je sada u prostoru koji koriste za snimanje podkasta snimio jedan Tiktok koji je privukao veliku pažnju fanova.

Naime, oni su se snimili uz popularnu pesmu koja je osvojila Tiktok, poznate pevačice „Generacije Zed“, Indođije. Na snimku se prvo vidi Marko koji peva uz nekoliko stihova, a onda mu se pridužuje Luna koja mu seda u krilo, pa peva naredne stihove.

 

@lunadjogani96 Malo zezanja iz Bunkera 😎😎😎 @Marko Miljkovic #fyp ♬ original sound – demo version balkan🔥

Po snimku je očigledno da su se Luna i Marko veoma zabavili snimajući ovaj humoristični klip.

„Malo zezanja iz Bunkera“, napisala je Luna u opisu klipa koji fanovi ne prestaju da komentarišu.

„Prelepi harizmaticni nasmejani, hit ste obožavam vas“, „Najbolji tiktok do sada“, “ Najjači, najlepši bračni par, Miljkovići“, “ Vi ste hit“, „Super! Najlepši, najvoljeniji, najjači par!“, bili su samo neki od komentara.

Inače, kada je Luna u pitanju već su svi navikli da privlači velika obožavanja svojim objavama na Tiktoku, a nedavno je sve nasmejala snimkom na kom se vidi ona kako se sa kapuljačom prego glave „šunja“ do obližnje fioke u koju je pokušala da se sakrije pored gomile stvari. Ovaj video je nasmejao i zabavio mnoge, a ona je u opisu napisala:

„Mama si i samo ti treba minut“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz