Pretraži

„LUD JE KOLIKO JE I LEP“: Breskvica ne krije oduševljenje zbog TETOVAŽE koju joj je ON posvetio (FOTO)

Showbiz
0
breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, podelila je jedan postupak koji je raznežio nju, a potom i njene pratioce. 

Poznato je da Breskvica ima mlađeg brata po imenu Mateja. S obzirom na to da je mlada pevačica veoma zatvorena što se tiče detalja svog privatnog života i pažljivo bira pojedinosti koje će da podeli na društvenim mrežama, mladog Mateju nismo u prilici toliko često da vidimo.

Brat i sestra su se po prvi put pojavili na jednom javnom događaju, odnosno na premijeri filma, pre nekoliko meseci, a ono što je njenu publiku oduševilo jeste pojavljivanje mlađeg brata pevačice u njenom najnovijem spotu za pesmu „Vidi se“.

Prema njegovom nalogu na Instagramu evidentno je da on i Breskvica dele brojna zajednička interesovanja među kojima je ljubav prema dobrim automobilima i motorima, a sada je Mateja pokazao koliko mu sestra zapravo znači i u kojoj meri je promenila njegov život.

On je, naime objavio novu tetovažu sa likom Breskvice koju je uradio, a potom joj i posvetio emotivni opis.

„Osoba kojoj dugujem sve na ovom svetu je moja sestra Anđela koja mi je u životu mnogo pomogla i bez koje ništa ne bi bilo ni približno kao sad. Odlučio sam se za ovaj rad jer želim da je imam na koži i da je tu uvek, u svakom momentu, kad je teško i kad je veselo“, napisao je mladi Mateja, a potom otkrio da je samo tetoviranje trajalo ukupno 17 sati, kao i da je bilo „ekstremno bolno“.

breskvica
Foto: Instagram printscreen/_mateja.ignjatovic_

Njegovu tetovažu je podelila i Breskvica, te se našalila „Lud je koliko je i lep. Voli seka“.

breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz