Pretraži

LUNA ĐOGANI OTKRILA DETALJ O ĆERKICI LANI: Odmah se pohvalila fanovima, ovo nije nešto na šta je influenserka navikla!

Influence
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani na svom Instagram profilu progovorila je o svojoj mlađoj ćerkici Lani, nakon što je doživela nešto čemu se nije nadala.

Luna je ponosna mama dve prelpe devojčice, Lane i Mie. Lana im se pridružila ove godine čime je upotpunila porodicu Đogani-Miljković. Luna i Marko su poznati kao par koji je zaista privržen porodici i njih dvoje neretko sa svojim fanovima dele trenutke iz svog privatnog života, naročito one koje dele sa svojim ćerkama.

Sada se Luna na Instagramu pohvalila mlađom ćerkom Lanom, koja je juče napunila 3 meseca:

– Htela sam nešto da vam se pohvalim, pošto, sigurno se sećate, ranije sam stalno kukala, kada je Mia bila beba, kako nikada nije prespavla noć. Zaitsa se do skoro, da kažemo do neke druge godine desilo da Mia prespava noć, a moram sad evo da se pohvalim, da vam kažem da sam noćas doživela šok, da je beba od tri meseca prespavala celu noć, ali bukvalno, bez buđenja! – istakla je Luna!

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

– Spavala je od 11 do 8 bez ijednog buđenja, bez mleka, bez ičega. Ja sam ustala da vidim da li daleko bilo, diše, da li je sve u redu, ja sam u šoku. Eto očigledno da Lana nema problem sa spavanjem, ona generalno meni dobro spava, desi se nekad možda kad je boli stomak ili kad je bila bolesna da se budila više – sumirala je influenserka, pa nastavila sa objašnjavanje.

– Sad možda kad krene ta regresija sna… ali bez tih stvari koje su tako propratne, normalne, kada je bolesna, ima grčeve, sad će i zubi da krenu. Već vidim da je to svrbi, bez te regresije sna koja se bliži, Lana je ozbiljno dobar spavač, da je tako nazovem. Ona se probudi, jede, nastavi, a evo noćas sam doživela da se nije probudila ni da jede, da kad sam ja ustala u 8, ja sam bila u šoku da ona i dalje spava. Tako da, hvala ti Bože.

Podsetimo se, influenserka je staru godinu ispratila i novu dočekala sa svojim ćerkama, pa je na Instagramu postavila sliku njih dve gde je istakla koliko je srećna što je njihova mama.

– Moja 2023. će se završiti ovim prelepim slikama o kojima sam nekada sanjala, nisam zamišljala da ću biti mlada mama sa dvoje male dece, ali sam zamišljala da budem srećna i ispunjena i to i jesam!!! I zaista u ovoj novoj 2024. samo to želim… – istakla je Luna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence