Pretraži

Lejdi Gaga prošetala trudnički stomak? Fanovi tvrde da odeća nikako nije mogla da sakrije da je pevačica u drugom stanju! (FOTO)

Showbiz
0
Credit: LUME IMAGES / Sipa Press / Profimedia

Poznata pevačica Lejdi Gaga privukla je veliku pažnju fanova kada se nedavno pojavila u uskoj crnoj haljini zbog koje fanovi tvrde da je pevačica u drugom stanju.

Kraljica popa i jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, Lejdi Gaga, već dugi niz godina je glavna tema Holivuda, a najveću pažnju privlači svojim upečatljivim izgledom i originalnim stilom koji je izdvaja iz mase i stavlja na sam vrh najautentičnijih izvođača.

Ipak zbog svog izgleda ona se neretko nalazi i na meti oštrih kritika. Nedavno je veliku pažnju privukao izgled njenog lica, kada su fanovi komentarisali da je preterala sa estetskim zahvatima i da više ne liči na sebe, a sada je njen izgled ponovo postao tema mnogobrojnih razgovora, samo što je pažnja sa njenog lica prešla ni manje ni više nego na njen stomak.

Naime, nakon što se u poslednje vreme nekoliko puta pojavila u javnosti u odeći za koju mnogi smatraju da je odabrana baš kako bi prikrila sttomak, mnogi komentarišu da je pop diva zapravo u drugom stanju.

Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako navodi Daily Mail Lejdi Gaga je navodnobila na probi venčanja svoje sestre Natali Germanote gde je viđena sa „trudničkim stomačićem“, a na ruci je imala veliki dijamantski prsten.

Gaga se nedavno pojavila i na premijeri svog HBO koncertnog filma pod nazivom „Gaga Chromatica Ball“. Pevačica je u svom stilu došla u avangardnom izdanju i njena haljina je bila konstruisana od automobilskih delova. I na ovom događaju stomak joj je bio prikriven, baš kao i tokom svakodnevih šetnji, za koje najčešće bira široku odeću koja prikriva sve obline.

Foto: BENS/Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo se, poznata zvezda je već godinama u vezi sa preduzetnikom Majklom Polanskim, pa sada mnogi komentarišu da će upravo sa njim dobiti naslednika ili naslednicu.

Inače, pre nešto više od tri godine Lejdi Gaga je šokirala javnost kada se kako su navodili mediji „zaklela“ kako će zamrznuti jajne ćelije i krenuti na bolni postupak medicinski potpomognute oplodnje ako ne zatrudni na prirodan način do marta 2021. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz