Pretraži

„LAKŠE JE SARAĐIVATI SA LJUDIMA U SVETU“: Emina Jahović o saradnjama na muzičkoj sceni

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Emina još od pandemije nije nastupala, a nedavno je otvorila svoju letnju sezonu nastupa u jednom beogradskom klubu.Ona je takođe, pre izvesnog vremena, izbacila jednu emotivnu pesmu, a sada sprema i nešto bržu, letnju pesmu.

Izlazi mi singl 19. jula! To je nešto što sam radila za jednim velikim, svetski priznatim di džejem. Uradila sam jednu od najlepših pesmama u svojoj karijeri. Brza je i energična, a opet emotivna – rekla je Emina za "Kurir".

Kako je navela da sprema inostranu saradnju, Emina je priznala sa kim joj je lakše da sarađuje, sa ljudima u svetu ili kod nas.

Mislim da je sa ljudima u svetu lakše sarađivati. Ja sam super za saradnju, jedino što sam perfekcionista. Kad ja pišem, onda volim mnogo da se mešam – kaže pevačica i otkriva sa kojom je koleginicom imala najveći problem u saradnji.

To se desilo sa Lenom Kovačević, za pesmu "Kafe, kafe", pošto je ona htela da promeni ceo tekst. Neke stvari prosto ne idu. Ona je mislila da je tekst preoštar za nju. Ja sam onda rekla neka pišu, ali ja ne mogu tu da se potpišem. Darko ju je ipak naterao i ona je otpevala taj tekst i pesma je postala veliki hit. Tako da ponekad ipak treba da poslušate autora.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz