Pretraži

Kristijano Ronaldo pokazao nežnu stranu: Fudbaler obeležio važan dan, pa se javno obratio članovima porodice emotivnom porukom (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Instagram/cristiano

Jedan od najvećih svetskih fudbalera Kristijano Ronaldno proslavio je važan datum svoje porodice, pa emotivnom porukom raznežio sve.

Ljubavna priča jednog od najpopularnijih fudbalera Ronalda i Georgine otpočela je 2017. godine, a krunu njihovog braka predstavlja njihovo petoro dece sa kojima ovaj par uživa u idiličnom porodičnom životu.

Par ima dvoje zajedničke dece i troje Ronaldove koje je dobio putem surogat majčinstva. Naime, Ronaldno ima sina Kristijana mlađeg koji je rođen 2010. i blizance Evu i Matea koji su rođeni 2017. Iz ljubavi sa Georginom ima ćerku Alanu Martinu, koja je rođena 2017. godine, a pre dve godine par je takođe očekivao blizance, nažalost jedno dete je preminulo dok devojčica koja je rođena bez ikakvih problema izrasta u prelepu princezu.

Da mu je porodica jako bitna poznati fudbaler je potvrdio više puta, a sada je i putem Instagrama pokazao svoju nežnu stranu, pa emotivnom porukom raznežio svoje fanove.

Naime, njegovi blizanci, Eva i Mate sada su napunili sedam godina, a fudbaler je rođendan  svojim naslednicima čestitao putem Instagrama.

“Srećan rođendan želim mojim ljubavima, Evi i Mateu! Otac vas mnogo voli”, napisao je Kristijan u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim malim slavljenicima.

Slučajno ili namerno, Mateo je pozirao baš kao tata – kada proslavlja pogotke. Njegov potez rukom nasmejao je sve pratioce.

“Tata ne može biti ponosniji na vas, budite srećni i nasmejani”, dodao je fudbaler.

Foto: Instagram printscreen/cristiano

Nakon ove usledila je još jedna fotografija na kojoj su se pronašli i ostali članovi porodice, koji su uživali u rođendanskoj zabavi, a fudbaler je na to dodao:

„Porodica na prvom mestu“.

Foto: Instagram printscreen/cristiano

Premda se Ronaldova i Georginina porodica čini kao istinski srećna, ipak njegova supruga neretko nailazi na veliki broj negativnih komentara, a takav efekat je izazvala i jedna od njenih poslednjih objava. Naime, ona se pre nekoliko dana pojavila u VIP loži tokom finala saudijskog Kupa kralja, u kojem je klub Al Nassr, za koji igra njen verenik Kristijano Ronaldo, izgubio od Al Hilala.

Premda je ovaj poraz fudbaleru jako teško pao i nije izdržao da ne zaplače, njegova supruga je ipak uspela da izpozira za Instagrama, a njene fotografije iz lože su naišle na tešku osudu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz