Pretraži

KONTROLISAO PEVAČICIN TELEFON: Otkriveni novi detalji o odnosu Britni Spirs i njenog oca

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

U dokumentarcu se tvrdi kako je Džejmi Spirs imao toliko kontrolu nad životom svoje kćerke da joj je čak kontrolisao poruke, telefonske pozive i istoriju pretraživanja na internetu, piše "Page Six".

U ovom dokumentarcu reč je dobio i Aleks Vlasov, koji je bio angažovan u timu koji je čuvao pevačicu od 2012. do 2021. godine. On je priznao da mu je pevačicin otac naredio da stavi roditeljski nadzor na Britnin mobilni.



  • Britni je htela da nabavi Ajfon i to je bila ogromna stvar za njih. Svi su bili zabrinuti. Moj šef mi je prišao i pitao me postoje li neke usluge praćenja na Ajfonu za koje znam. Pitao sam ga kako to misli, na šta je on rekao: "Pa, roditeljski nadzor. Postoji li način na koji se može staviti roditeljski nadzor na Ajfonu?" Tada mi je šef objasnio da nadziru Britnine komunikacije putem mobilnog radi njene vlastite sigurnosti i zaštite – ispričao je Aleks.

Podsećamo, pevačicin otac je početkom ovog meseca tražio od suda da prekine starateljstvo nad ćerkom, koje je imao 13 godina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz