Pretraži

KONSTRAKTA SVE BLIŽA POBEDI: Ovo je novo stanje na kladionicama (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Ana Đurić će se, kako je ranije najavljeno, prestaviti u drgoj polufinalnoj večeri na takičenju koje se ove godine održava u Torinu, a kada je u pitanju njen mogući plasman na Evroviziji, situacija na kladionicama se menja iz časa u čas.



Konstrakta se do sada uglavnom nalazila na 15. mestu, mada bilo je trenutaka kada je pala na 19. mesto, a nedavno se popela i na 14. mesto.

Juče, ona je čak dostigla do 12. pozicije, dok se danas nalazi na 13. mestu.

Očigledno je da je ona, nakon svog nastupa u Izraelu, kada je nastupala sa belim peškirima, sapunom i činijom, osvojila srca publike, a iako se na zakazanom koncertu u Madridu nije pojavila zbog zdravstvenog stanja, ljubiteljima „Evrovizije“ priredila posebno iznenađenje.

Screenshot: Instagram/zemlja_gruva

Screenshot: Instagram/zemlja_gruva

 

Naime, Ana im je poslala poseban pozdrav na španskom.

  • Zdravo, ljudi. Beograd ovde. Mnogo sam tužna što nisam sa vama večeras. Očigledno je da nisam dovoljno prala ruke. Ne dajte se zavarati, dame i gospodo, ja ne znam španski, samo sam gledala "Korak napred" godinama. Ljubim vas – navela je Konstrakta u videu i ovim potezom dobila simpatije tamošnje publike.

Podsećamo, Konstrakta će sa svojom pesmom "In corpore sano" nastupiti u drugom polufinalu Evrovizije – 12. maja, dok će finalno veče biti 14. maja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz