Pretraži

OTKRIVENI DETALJI RASPODELE NASLEDSTVA: Evo kome će pripasti milioni Metjua Perija!

Showbiz
0
metju peri
Foto: Youtube printscreen/ABC News

Vest o smrti Metjua Perija potresla je ceo svet, a sada se svi pitaju šta će se desiti sa njegovim milionima.

Poznati glumac Mertju Peri iznenada je preminuo 28. oktobra osatvivši ceo svet i njegove mnogobrojne fanove u žalosti. Već danima je njegova smrt glavna tema mnogih medija širom sveta, a sve više detalja njegove smrti, ali i onih koji se tiču njgovog života isplivavju u javnost. Nakon što su se brojni prijatelji, fanovi, članovi porodice, kolege iz serije „Prijatelji“, ali i bivše ljubavi potresnim porukama oprostili od njega, sada je na red došlo i pitanje nasledstva.

Poznato je da je Metju tokom života stekao veliko bogatstvo i da je sada iza sebe ostavio milione, pa se mnogi pitaju kome će oni pripasti.

Metju je najveću popularnost stekao ulogom Čendlera Bina u seriji Prijatelji, a upravo od te uloge i dolazi najveći deo njegovog bogatstva. Glumac je dobijao po 800 hiljada dolara za svaku epizodu u 7. i 8. serijalu Prijatelja, a do milion dolara za svaku epizodu 9. i 10. serijala, a kako pišu strani mediji, od ove serije zaradio je ukupno oko 90 miliona dolara!

Glumac je 2022. godine izdao knjigu „Prijatelji, ljubavnice i velika strašna stvar: memoari“ koja je postala bestseler i koja je rasprodata u kratkom roku.
Pored toga, Metju Peri je bio poznat na tržištu nekretnina u Kaliforniji, pa je tako 2015. i 2021. godine prodao čak četiri nekretnine od kojih je svaka vredela više od 10 miliona dolara.

metju peri prijatelji
Foto: Youtube printscreen/WatchMojo.com

Za njegov poslednji dom u junu 2023. godine platio je 5 miliona dolara.

Pored toga da je imao veliko bogatstvo svima je takođe poznato da nije imao sreće u ljubavi. Nekoliko puta je ovaj poznati glumac bio na pragu ženibe, međutim to se nikada nije desilo, pa je tako na kraju glumac ostao sam. Kako nije imao naslednika sve je zanimalo ko će naslediti ovo njegovo bogatstvo.

Kako se navodi, s obzirom na to da Metju nije imao dece celokupno njegovo nasledstvo pripašće njegovim roditeljima – ocu Džonu Benetu Periju, koji je i sam glumac i majci Suzan Peri, bivšoj sekretarki za štampu kanadskog premijera Pjera Trudoa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz