Pretraži

Komad koji je zaludeo svet: Karleuša i Jelena Đoković ponele modni detalj vredan 800 evra, a ni OVE svetske zvezde mu nisu odolele

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša važi za jednu najstilizovanijih ličnosti na našoj javnoj sceni, dok supruga Novaka Đokovića, Jelena,  sve više pažnje privlači svojim modnim izborima, a sada su ove dve dame ponele isti skupoceni komad i privukle pažnju javnosti.

Kao neko ko prati sve svetske trendove, Karleuša neretko privlači pažnju svojim odevnim kombinacijama, a poznato je da u svom ormanu ima komade vredne i po nekoliko destina hiljada evra.

Pre nekoliko meseci, pevačica je posetila Dubai i tom prilikom je ponela papuče poznatog brenda „Hermes“. Ove kožne papuče u braon boji, Jelena je uparila sa mini haljinom krem boje i braon tradicionalnim šarama, kao i torbom istoimenog brenda.

Cena ovih papuča iznosi nešto manje od 800 dolara, dok Jelenina torba, s obzirom na to da se radi o famoznom modelu „Birkin“ za koji čak i postoji lista čekanja, košta više od 10.000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nekoliko meseci kasnije, pomenute papuče „Hermes“ brenda ponela i je Jelena Đoković, supruga našeg najpoznatijeg tenisera, Novaka Đokovića. Ona je papuče u istoj boji kao što su i Karleušine uparila sa jednostavnom, dugom, crno-belom haljinom, te je njena pojava odisala jednostavnošću i elegancijom.

Ona je ovaj komad izabrala da ponese na jednom venčanju u prirodi, a svojom kombinacijom se savršeno uklopila uz Novaka koji je za ovu svečanost izabrao jednostavnu belu majicu i sivi sako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Ove papuče nisu privukle pažnju samo našim poznatim damama, već smo imali priliku da ih vidimo i na mnogim stranim zvezdama. One su zbog svoje jednostavnosti definitivno pogodne za razne prilike, ali i lako uklopive, te su ih brojne zvezde, poput Kloi Kardašijan, Naomi Kembl, Hejli Biber i Eve Longorije ponele u najrazličitijim odevnim kombinacijama.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena Đoković privukla pažnju svojim modnim izborom, te je nedavno zablistala na jednom svetskom modnom događaju u Parizu i to pored poznate influenserke Tamare Kalinić. Njih dve su rame uz rame zadale modnu lekciju i privukle brojne pozitivne komentare.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz