Pretraži

„KO GOD TO NE RADI JE ĐUBRE!“ Barbara Bobak progovorila o bakšišu, pa uputila oštre reči pojedinim kolegama

Showbiz
0
BARBARA BOBAK
Foto: Instagram printscreen/barbara.bobak

Pevačica Barbara Bobak često priča o svojoj karijeri i iznosi svoje stavove kada je bavljenje muzikom u pitanju, a sada je otkrila šta ona radi sa bakšišom koji dobija tokom nastupa.

Pevačica kojoj se ne može osporiti muzički talenat je izjavila kako nikada ne uzima bašiš i kako samtra da je svaki muzičar koji ga uzima „đubre“.

– Nikada nisam uzela bakšiš, sve ostavim muzičarima da podele, smatram ko god to da ne radi je prokleto đubre jedno! Ti pevači imaju muzičarske dnevnice, a pevači uzimaju na hiljade i hiljade evra i ako tebi na tvojih 6.000 evra treba i tih hiljadu – evo ti! – rekla je Barbara, prenosi Mondo.

Pevačica je inače, i ranije iznosila stavove o svojim kolegama i isticala kako su mnogi pokušali da je sabotiraju.

-Pokušavali su da me sabotiraju ali nisu uspeli. Ne zameram im, takav je posao. Gradim svoje, nisam nikoga ujela. Mogu da izmisle priče, da zavade ljude, da se stvara neki jaz bez potrebe, ali tako je kako je – rekla je Barbara za Blic.

Ona je takođe jednom prilikom istakla kako ona potiče iz jedne obične porodice i kako se dugo trudila da postane samostalna, u ćemu je još veća lepota njenog uspeha.

Foto: Instagram printscreen/barbara.bobak

– Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku. – rekla je pevačica jednom prilikom pa dodala:

– Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje.

Ono što svakako možemo izjaviti iz njenih objava jeste da je Barbara multitalentovana devojka, a nju nejveći broj ljudi osim kao pevačicu zna i kao bivšu devojku pevača Darka Lazića.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz