Pretraži

Kim Kardašijan razbesnela fanove izjavom da su joj deca smetala na rođendanu: „Htela sam da imam dan za sebe“

Showbiz
0
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan naišla je na osudu fanova nakon što se požalila da je rođendan morala da provede sa decom.

Sestre Kardašijan su oduvek bile poznate po svojim ikoničnim izjavama, ali i video snimcima koji neretko završe na internetu. U porodici koja je slavu stekla zahvaljujući skandalima i drama koje su promovisali pred kamerama, svaka izjava nekog od članova porodice propraćena je sa puno pažnje, a tako je bilo i ovoga puta sa izjavom Kim Kardašijan.

Naime, ona je u najnovijoj sezoni rijalitija „U korak sa Kardašijanima“ govorila o svom rođendanu, pa se svojoj majci, Kris Džener požalila kako je nesrećna jer je svoj poslednji rođendan provela sa decom.

„Htela sam da imam dan za sebe, ali umesto toga sam zaglavila gledajući snimke na Jutjubu na svoj rođendan, imala sam FIFA turnir i izrađivala kreativne radove – trebalo je da vidite ružnu stvar koju sam napravila. To nije ono što sam htela da radim na svoj rođendan“, požalila se.

Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

„Bilo je to mučenje. Samo neka mi neko napravi doručak. To je sjajan rođendan“, rekla je pa objasnila kako je njena ideja savršenog rođendana da zaključa vrata, ne ustaje iz kreveta i jede kolačiće i sladoled ceo dan.

Ovakva izjava naišla je na ogorčenja fanova koje je rijaliti zvezda razbesnela, nakon čega su počeli da ostavljaju veliki broj negativnih komentara.

Inače, ovo nije prvi put da Kim nailazi na negativne reakcije fanova zbog svoje dece. Naime, desetogodišnja ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Nort Vest, nedavno je nastupala na Holivud Boulu u mjuziklu „Lion King“ povodom tridesetogodišnjice mjuzikla, gde je imala glavnu ulogu.

Ponosna majka tokom cele predstave snimala je svoju ćerku, a video zapise objavljivala na društvenim mrežama, međutim, nije ni slutila kakve će reakcije izazvati.

Naime, dok su jednu bili oduševljeni desetogodišnjakinjom i njenim talentom, drugi su se složili da je bila „očajna“ i da je ulogu dobila ni zbog čega drugog, već isključivo zbog svojih slavnih roditelja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz