Pretraži

KENDAL DŽENER VIĐENA NA NASTUPU POZNATOG REPERA: Da li je na ovaj način potvrdila njihovu vezu? (VIDEO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/kendallsjbr, badbunnytdr

Nakon raskida dugogodišnje veze sa NBA košarkašem Devinom Buknerom, pojavila su se glasine da je Kendal u vezi sa reperom Bed Banijem.



Ova glasina je došla kao šok za fanove mladog repera koji su bili razočarani njegovim izborom. Prve naznake da je par u vezi pojavile su u februaru, da bi potom bili viđeni kako zajedno napuštaju žurku posle Oskara u martu. Zatim su bili viđeni na večeri sa Kendalinom najboljom drugaricom Hejli Biber i njenim mužem Džastinom Biberom

U međuvremenu, Bed Bani je izbacio duet sa reperom Eladiom i fanovi su njegove stihove protumačili kao direktnu prozivku na račun Kendalinog bivšeg dečka Devina.

Početkom ovog meseca par je viđen kako jaše konje u blizini njenog ranča, a sada se pojavio snimak poznatog supermodela kako igra na Koačeli u toku koncerta njenog navodnog dečka.  Kendal se nasmejana u društvu prijatelja veselila uz pesme Bed Banija što su mnogi posetioci ovog festivala usnimili i podelili na društvenoj mreži TikTok.

 

@bad.bunny..tea A glimpse of Kendall Jenner watching Bad Bunny perform at Coachella 👀 #badbunnypr #badbunnyconcert #badbunny #coachella #fyp #parati #benitomartinezocasio #badbunnyfans #kendalljenner #coachella2023 #kardashians ♬ Después de la Playa – Bad Bunny

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz