Pretraži

„Kazna za svakoga ko digne ruku na majku“: Luna Đogani se oglasila povodom situacije koja je potresla region, pa uputila snažnu poruku Severini

Showbiz
2
Foto: Instagram printscreen

Influenserka Luna Đogani Miljković oglasila se povodom teme koja je u poslednje vreme izazvala burne rekacije naroda i brojnih poznatih ličnosti.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica Severina Vučković već godinama vodi borbu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom sa nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem.

Ova tema je više puta u centru pažnje medija i javnosti, a sve je kulminiralo u toku prošle nedelje kada je sud potpuno starateljstvo dodelio ocu deteta, dok je Severina dobila prava na posete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pevačica je ove vesti, prema njenim navodima saznala iz novina, nakon čega se više puta obratila potresnim rečima javnosti preko svojih društvenih mreža. Njena brojna publika, mnoge kolege pevači, kao i glumci i influenseri su Severini pružili podršku u njenoj borbi, a sada je to uradila i popularna influenserka Luna Đogani.

Severina je i pored brojnih turbulencija na privatnom planu odlučila da ispoštuje unapred zakazane poslovne obaveze , te je pre nekoliko večeri održala nastup na Jahorini, a pre nego što je počela da peva publici je pročitala tekst koji je napisala, a koji se tiče novonastale situacije.

Snimak njenog govora podelila je Luna i pevačici uputila utešne reči podrške.

„Kazna za svakoga ko digne ruku na majku! Detetu je najpotrebnija majka, uvek i zauvek“, napisala je ona očigledno potresena celom situacijom s obzirom na to da je i sama majka dve devojčice.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (2)

  1. Je l’ treba da podsetimo kako je na Anabelu Atijas, majku dotične, nasrtao (i fizički i verbalno) njen sadašnji partner? Očigledno njena majka njoj manje vredi nego Severina. Sram je bilo, licemer.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz