Pretraži

„KARIJERA SE POČINJE OD NULE“: Katarina Grujić progovorila o zaradi, pa otkrila da li planira PRESELJENJE!

Showbiz
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić otvoreno je progovorila o svojim prvim zaradama!

Katarina više od 10 godina uspešno gradi svoju karijeru koju je započela učešćem u jednom muzičkom takmičenju. Iako danas važi za jednu od najangažovanijih pevačica, te se za njen nastup u klubu traži mesto više, situacija nije uvek bila ovakva.

Naime, Kaća je nedavno progovorila o prvim zaradama koje je imala kao pevačica, kao i kako se cena menja tokom godina.

„Mislim da se karijera počinje od nule. Tako sam i ja počela. Moj prvi honorar je bio 150 evra pre Zvezda Granda, ja se ne stidim toga. Svaki čovek počinje od nule. Pa posle napraviš karijeru i digneš cenu i sve to, ali koliko te ljudi vole i traže, toliko ćeš i da vrediš, toliko ćeš i da koštaš. Samo naravno da se ne uobraziš i da se ne promeniš“, istakla je pevačica.

Podsetimo, Katarina Grujić već godinama uživa u srećnoj ljubavi sa suprugom Markom Gobeljićem, sa kojim ima ćerku Katju. Ipak, Marko se nedavno zbog svog fudbalskog angažmana preselio u Grčku, a iako Kaća i ćerkica idu često da ga posete, oni su doneli zajedničku odluku da je najbolje da pevačica ostane u Srbiji zbog svojih poslovnih angažmana.

„Trenutno u ovom periodu ne, mnogo nastupa me čeka, priprema albuma, zakazana sam do marta, aprila. Ne postoji mogućnost da otkažem vikende nikako, čak imam negde radne dane pred Novu godinu, 15 dana za redom radim“, otkrila je ona, piše „Kurir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz