Pretraži

„Kako možeš da objavljuješ tako nešto?!“ Ronaldova supruga na meti surovih prozivki zbog neočekivanog poteza (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/cristiano

Ronaldova nevenčana supruga se opet našla na meti oštrih kritika i to zbog samo jedne fotografije koju je objavila nakon njegovog meča.

Georgina Rodrigez, nevenčana supruga jednog od najpoznatijeg fudbalera sveta, Kristijana Ronalda česta je meta oštrih kritika. Naime, još od kada je 2017. godine stupila u vezu sa poznatim fudbalerom, nju neretko prozivaju zbog toga što ističe luksuz u kom uživa.

Od samog početka njihove veze lepoticu argentinskog porekla prozivali su da je sa Ronaldom samo zbog novca, a takve priče naročito je podstakla činjenica kada su se upoznali ona je bila radnica u jednom prestižnom butiku. Iako ona danas samo od jedne objave na Instagramu zarađuje 100.000 evra i premda je i sam fudbaler isticao više puta kako je ona divna majka koja brine o njihovo petoro dece, ipak prozivke na njen račun ne jenjavaju.

Osim što je prozivaju zbog novca, njoj često daju i epitet bezdušne osobe koja nema osećanja, a tako je bilo i ovoga puta. Naime, pre dva dana reprezentacija Portugala, za koju igra Ronaldo, je napustila Evropsko prvenstvo nakon poraza od strane Francuske koja se plasirala u polufinale.

Premda su i Ronaldo koji se nije baš proslavio na ovoj utakmici i njegovi saigrači bili neraspoloženi zbog ovoga, čini se da je Georgini ipak bilo lepo.

Naime, na zaprepašćenje njegovih fanova, ona je objavila nekoliko slika sa stadiona, a pozirala je kao da se ništa ne dešava. Ona je na utakmicu došla u kratkoj cvetnoj haljini dok je na nogama imala kožne čizme sa visokom štiklom, a u opisu je stavila:

“Kakve lepe emocije smo doživeli. Hvala, zauvek”, napisala je ona ispod fotografije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ove provokativne fotografije su razbesnela fanove njenog dečka koji ne prestaju da pišu negativne komentare.

„Izgubio je, a ti poziraš?“, „Bez uvrede, ali izvini, kako možeš da objavljuješ tako nešto nakon što je on izgubio svoju poslednju utakmicu na velikom takmičenju“, „Ne razumem je“, “Kako možeš da pišeš ovako nešto nakon poraza? I šta radiš u miniću na stadionu”, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da Georginu prozivaju zbog ovakvog ponašanja. Naime, nedavno se na se pojavila u VIP loži tokom finala saudijskog Kupa kralja, u kojem je klub Al Nassr, za koji igra njen verenik Kristijano Ronaldo, izgubio od Al Hilala.

Ovaj poraz je Ronaldu veoma teško pao, i on nije izdržao i rasplakao se nakon završetka meča, tako da su fotografije koje je ona objavila sa tribina izazvale negativnu reakciju pratilaca.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz