Pretraži

“RADIMO NA TOME ŠTO BOLJE MOŽEMO“: Kajli Džener progovorila o odnosu sa Trevisom i i odgajanju njihove dece

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

Trevis Skot i Kajli Džener su važili za jedan od najlepših parova, ali kako je vreme odmicalo shvatili su da je najbolje za oboje da svako krene svojim putem.

Oni iz njihovog odnosa imaju dvoje dece – dečaka i devojčicu, koji žive sa Kajli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Nedavno je Kajli gostovala u jednoj emisiji, te je tom prilikom odgovarala na razna pitanja, pa čak i na pitanja o njenom odnosu sa Trevisom.

“Funkcioniše…Mislim da mi radimo što bolje možemo“ rekla je Kajli.

Njih dvoje su raskinuli u januaru ove godine, a zajedno su bili još od 2017. godine, a iz svog petogodišnjeg odnosa imaju ćerku Stormi i sina Ajrija.

Iako oni više nisu zajedno, on i dalje ima visoko mišljenje o celoj Džener-Kardašijan porodici, a izvori bliski bivšim partnerima tvrde da oni i dalje imaju savršenu konekciju i komunikaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

“Možda više nisu zajedno, ali oni imaju savršenu konekciju i i dalje su najbolji prijatelji. Imaju otvorenu komunikaciju i sarađuju u roditeljskim obavezama“, rekao je jedan izvor, pa je dodao:

“Oni se svakodnevno trude da njihova deca znaju da su njih dvoje tu za njih i da se to neće promeniti.“

Dženerka je priznala da je imala neke izazove pred sobom, a u pitanju je trenutak kada je odlučila da svom sinu posle godinu dana promeni ime iz Vulf u Ajri:

“I dalje se pitam da li sam napravila dobru odluku“ rekla je Kajli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

“Posle porođaja su me pogodili hormoni i jednostavno nisam znala šta da radim, osećala sam se kao gubitnik, jer nisam znala koje ime da dam detetu, a što bi više vreme odmicalo, ja bih imala sve manje ideju za njegovo ime“ dodala je.

Ovo je prvi put da ovako javno priča o deci, pa je progovorila i o tome kako ju je ćerka Stormi naučila šta znači ljubav prema sebi i lepota.

“Moja ćerka me je totalno naučila puno stvari, pogotovo način na koji treba da gledam sebe i počela sam da volim prirodnu lepotu“ objasnila je Kajli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

“Učim je o greškama koje sam ja napravila, da ne bi i ona jednog dana isto to napravila, jer je savršena baš takva kakva jeste“.

Ona je priznala da se kaje što je uradila augmentaciju grudi i da je možda ipak trebalo da sačeka malo dok ne prođe period sa decom ili dok se njeno telo samo ne prilagodi, pa je dodala da u majčinstvu jedino što joj je bitno da deca budu bolja od nje i da budu najbolja verzija sebe.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz