Pretraži

Kaja Ostojić se udaje po 4. put! Pevačica podelila lepe vesti, čestitke ne prestaju da se nižu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Katarina Kaja Ostojić odlučila je da stane na „ludi kamen“ po četvrti put, a lepe vesti su došle kao veliko iznenađenje za sve njene pratioce.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Kaja se proslavila brojnim hitovima, ali i turbulentim ljubavnim životom, o kom je uvek otvoreno pričala za javnost.

Poslednji dečko kog je pevačica predstavila javnosti jeste fudbaler Mateo Pavlović, sa kojim je ljubav navodno trajala 3 godine. Od kraha ove veze, Katarina nije često govorila o privatnom životu, iako su mediji spekulisali i povezivali je sa nekoliko momaka. Međutim, ona je prošlog septembra potvrdila da je srećna u ljubavi, ali nije otkrila identitet izabranika.

Prema nekim navodima medija, njen novi dečko je 13 godina mlađi od nje, što ona nikad nije potvrdila, ali je jednom prilikom istakla da njen novi dečko mora da bude mlađi od nje bar 10 godina.

Čini se da je Kaja sigurna u novog izabranika, s obzirom na to da je na društvenim mrežama podelila fotografije sa veridbe koje su iznenadile njene fanove. Uz fotku vereničkog prstena, ona je pokazala i veliku tortu koja je po svemu sudeći ispratila celu ceremoniju, a u opis je stavila samo jedno crno srce.

Njena objava je za samo nekoliko sati prikupila više od 3000 lajkova i gotovo 70 komentara od kojij su se mahom izdvojile čestitke upućene pevačici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Ona je okačila i sliku sa verenikom na kojoj se drže za ruke, dok je njen izabranik nežno ljubi. Kako mediji saznaju radi se o izvesnom Milošu Čujoviću iz Beograda.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Poznato je da pevačica iza sebe ima tri braka, a prvi put se udala sa samo 19 godina za izvesnog Nikolu Dragojlevića, koji je kako je isticala bio njena prva ljubav. U trenutku venčanja, Kaja je bila trudna, a ubrzo je ovaj par dobio devojčicu Nikolinu. Međutim, kada je devojčica imala samo šest meseci, novopečena mama je odlučila da stavi tačku na taj brak zbog nesuglasica.

Katarina je potom 2009. godine rekla sudbonosno „da“ košarkašu Urošu Duvnjaku, koji je u tom trenutku igrao u Poljskoj. Kada se vratio u Srbiju i kada je par otpočeo zajednički život, oni su nakon nešto više od godinu dana shvatili da su počeli da se „udaljavaju“.

Pevačica je potom 2011. godine upoznala svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka. Nakon prijateljstva i konstantnog kontakta, ona ga je posetila u Briselu, nakon čega je 2014. godine usledila veridba, a potom i venčanje u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Kaja je sa di-džejem ostala u braku 5 godina, a iako su ostali u dobrim odnosima i nakon razvoda, Džunior je jednom prilikom izjavio kako je tokom godina shvatio da ona jednostavno nije žena za njega.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz