Pretraži

„SAD BI ON BRINUO O MENI“: Kaja Ostojić priznala da se kaje jer se nije udala za popularnog densera

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Međutim, do toga nije došlo jer je Đole tada izabrao Vesnu, svoju sadašnju suprugu.Kaja se sada prisetila tog događaja, te je priznala da joj je žao što se sve nije drugačije odigralo.

– Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni, jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila – objašnjavala je kroz smeh u emisiji "Amidžić šou", gde je upravo bila gost sa Đoletom Đoganijem, koji se nadovezao na njenu priču.

Kako je denser rekao, smatra da bi Kaji pored njega bilo lepo.

  • Mislim da da. Ona je bila u to vreme najbolja. Lepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao. Takvi umetnici koji znaju samo da pevaju, njima fali čovek koji će da ih vodi kroz život. Kaja je dobra pevačica, nema tu šta. Da je stvarno bila sa mnom, ona bi bila pažena i mažena i dobra kao Vesna jer, iako ja kontrolišem Vesnu, isto tako joj dajem prostora da se sama izgradi – kazao je on i dodao da je s nesuđenom članicom svog sastava u sjajnim odnosima.

S Kajom kad se sretnem, uvek se lepo ispričamo. Poznajemo se dugo, znam i njenu porodicu, tako da, eto, zahvaljujem joj se na ovom komentaru, šta drugo da kažem – zaključio je Đole.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz