Pretraži

Kaja Ostojić pokazala kako izgleda u petoj deceniji: Pevačica u kompletu za trening šokirala pratioce, svi se pitaju koja je njena tajna (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić nedavno je izazvala pažnju medija i javnosti kada je po 4. put izgovorila sudbonosno „da“, a sada je mnoge pratioce ostavila u šoku i pokazala kako izgleda u 41. godini.

Pre nešto više od mesec dana, samo dva dana nakon što je i zvanično kročila u petu životnu deceniju, Kaja se udala po četvrti put za biznismena Miloša Čujevića. Po svemu sudeći, pevačica uživa u ljubavi i blista više nego ikada, o čemu svedoče i njene najnovije fotke na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Nakon što je proslavila svoj rođendan i venčanje u intimnom krugu prijatelja i porodice, Kaja se jedan period odmarala, a sada je rešila da se vrati svojoj svakodnevnoj rutini i opravda titulu jedne od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima. Ona je objavila fotku iz teretane i dodala da se polako vraća u formu.

„Probila sam led posle skoro dva meseca bez treninga. Idemo sad jako“, napisala je ona uz sliku sebe u teretani.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Iako je na storiju istakla da već neko vreme zapostavlja treninge, njen izgled u kompletu za vežbanje oduševio je mnoge. Naime, njena figura je i dalje savršena, a na njenom stomaku se ističu pločice, koje su rezulatat Kajine posvećenosti izgledu.

S obzirom na to da je u septembru i zvanično zakoračila u petu deceniju života, njeni fanovi nisu mogli da sakriju oduševljenje pevačicinin izgledom, na kom mogu da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz