Pretraži

,,KADA POZIRAM GOLA, TO NAGLAŠAVA KOLIKO IMAM STILA OBUČENA“: Jelena Karleuša o svom stilu

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena je još jednom pokazala zbog čega važi za trendseterku svojim novim fotografijama. Pevačica je nosila belu haljinu koja ima dubok prorez i otkriva njene duge noge, ali i više od toga.



Preko haljine ima bež korset sa nitnama, koji je istakao njen bujni dekolte. Svoj stajling je upotpunila sa štiklama na platformu, a u opisu fotki, koje možete pogledati OVDE, osvrnula se na svoje oblačenje i stil.

  • Za mene su stil i moda nešto što dolazi prirodno, ne radim ništa na silu. Ne prilagođavam se trendovima, koristim ih na svoj način. I dok se ceo svet pita kako neobična žena iz daleke Srbije ima tako dobar osećaj da predvidi šta će biti sledeća velika stvar u modnoj industriji, ja se suzdržavam da se uklopim u ovaj deo sveta, inače bih bih bila proglašena ludom. Moda je umetnost. Vrhunska umetnost je genijalna. Genijalnost nije generalno prihvatljiva u moru standardnih osrednjosti. Naravno, volim da poziram gola i postavljam slike svoje zadnjice, ali to samo dodatno naglašava koliko stila zapravo imam kada sam obučena – navela je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz