Pretraži

„Još uvek ne znam da li želim decu“: Pevačica progovorila o majčinstvu, pa iskrenim priznanjem izazvala burne reakcije javnosti

Showbiz
2
Photo: Instagram/mileycyrus

Poznata pevačica Majli Sajrus je u 31. godini progovorila o majčinstvu pa izjavom šokirala mnogobrojne fanove.

Majli Sajrus već godinama nosi titulu jedne od najkontroverznijih pevačica današnjice, a kada se izgovori njeno ime, mnogi pomisle na dramu. Njen život, od porodičnog do individualnog i ljubavnog, ispunjen je dramatičnim obrtima, koje publika prati u stopu, a ni njene izjave za medije ne zaostaju sa popularnošću.

Sada je ona novom izjavom o roditeljstvu ponovo privukla veliku pažnju, ali i izazvala oprečna mišljenja kod fanova.

Naime, pevačica je u potpuno otvorenom i iskrenom intervjuu za „W Magazine“ otkrila zbog čega trenutno ne želi da se ostvari kao majka.

„Sada imam 31 godinu i još uvek ne znam da li želim decu ili ne. Osećam se kao da su moji fanovi na neki način moja deca“, bila je iskrena Majli.

Foto; Valerie Macon / AFP / Profimedia

Inače, ovo nije prvi put da Majli govori na ovu temu. Ona je i pre pet godina govorila o svojim planovima za budućnost, pa je tada takođe rekla ne zna da li želi da se ostvari u ulozi majke jer je ovaj svet previše agresivan.

„Od nas se očekuje da održavamo planetu naseljenom. A kada to nije deo našeg plana ili naše svrhe, ima toliko prosuđivanja i besa da pokušavaju da donesu i promene zakone kako bi to nametnuli nama – čak i ako smo zatrudnele u nasilnoj situaciji. Ako ne želiš decu, ljudi te sažaljevaju, kao da si hladna, bezdušna osoba koja nije sposobna da voli… Zašto smo naučeni da ljubav znači staviti sebe na drugo, a one koje voliš na prvo mesto“, rekla je ona tom prilikom.

Podsetimo se, poznata pevačica je i na ljubavnom planu doživela veliko razočarenje, pa neki na taj način opravdavaju njen stav. Naime, ona je dve godine bila u braku sa svojim izabranikom, glumcem Lijamom Hemsvortom, kada je saznala da je suprug vara, nakon čega je usledio razvod.

Ona je povodom ovoga događaja snimila osvetničku pesmu koja je brzo postala viralna i dodatno povećala Majlinu popularnost.

 

 

Komentari (2)

  1. Bolje nemoj, ionako ima dovoljno budala i morona na ovom svetu i bez tebe, tako da nam samo jos fale i ti tvoji, pa da se svi u****mo od srece.

  2. Ne znam otkud potiče takav animozitet i mišljenje od osobe za čiju decu nikad ali bas nikad ne bih poželela da pročitam tako zloban komentar. Ali karma je kkucka pa vraća istom merom. Razmisli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz